Doamna «MasterChef», urmărită de blesteme. Aida Parascan e plină de ghinioane

Ultima actualizare:

    În urmă cu patru ani a câştigat premiul cel mare la concursul “MasterChef”
În urmă cu patru ani a câştigat premiul cel mare la concursul “MasterChef”

În 2013 i s-a îndeplinit cel mai frumos vis. A câştigat concursul MasterChef şi un premiu consistent, de 50.000 €. După aceea însă, Aida Parascan “a plătit” pentru acest succes cu o serie teribilă de ghinioane: s-a despărţit de iubit, şi-a închis cofetăria, i-a luat foc casa, iar recent şi-a tăiat un deget cu feliatorul de bucătărie.

Buzoianca Aida Parascan (37 de ani) pare lovită de un blestem. Zilele trecute, vedeta s-a accidentat în bucătărie şi după ce a venit de la spital a publicat pe reţelele sociale o imagine cu mâna dreaptă bandajată. 

„Mi-am tăiat o bucăţică de deget, mai precis buricul degetului, cu feliatorul. Creşte la loc, nu-i asta o problemă. Momentan sunt liberă o săptămână de la restaurantul unde colaborez”, ne-a povestit Aida Parascan, care ieri se afla la un târg de carte. 

Dar acesta nu e singurul necaz din “palmaresul” doamnei MasterChef. 


    Anul trecut i-a luat casa foc de la un scurtcircuit
Anul trecut i-a luat casa foc de la un scurtcircuit

Primul soţ al Aidei Parascan a decedat într-un accident de maşină, când ea era gravidă cu prima fetiţă, Gianina (15 ani), iar în 2014 buzoianca s-a despărţit de iubitul ei italian, Sebastian, după 6 ani de relaţie. Deşi aveau împreună doi copii, Samuele (9 ani) şi Emilia (6 ani), Aida a spus „pas” relaţiei pentru că nu se mai iubeau. Nici în afaceri n-a fost totul roz. 

Tot în 2014, cu o parte din banii de la “MasterChef”, Parascan şi-a deschis o cofetărie într-un mall din Buzău, afacere pe care a închis-o însă din lipsă de clienţi. 


    Este expertă şi în produse de cofetărie
Este expertă şi în produse de cofetărie

În 2015, Aida a avut un accident de maşină, iar autoturismul ei s-a făcut praf, nu a mai putut recupera nimic. Necazurile nu s-au oprit însă aici. În februarie 2016 i-a luat foc bucătăria, iar pagubele s-au ridicat la aproximativ 10.000 €. 

”Aveam jumătate de zi liberă. Mi-am dus copiii la şcoală şi, după ce m-am întors, am găsit iadul. A ars toată bucătăria, banii pe care-i obţinusem după ce am vândut utilaje din vechea cofetărie, adică vreo 4.000 €. Nu am putut sta cu copiii acolo, am avut noroc că am dormit peste noapte la cineva cu suflet bun, din blocul respectiv. Aveam şi un căţel pe care-l adoptasem şi pe care l-am găsit mort în incendiu. A căzut faianţa de pe pereţi, geamurile s-au spart, a trebuit să renovez totul”, ne declara Aida Parascan la vremea aceea. 


    S-a despărţit de bărbatul cu care are doi copii
S-a despărţit de bărbatul cu care are doi copii

Iată că, în ciuda acestor necazuri care îţi dau fiori, Aida nu a clacat, nu a abandonat gătitul şi se împarte cu succes între carieră şi cei trei copii ai ei. Ne-a povestit că nu-i place să stea locului şi că are o mulţime de idei şi de proiecte pe care nu vrea însă să le dezvăluie, fiind superstiţioasă. 

„Vă spun doar o idee. Aş vrea să iniţiez un proiect prin care să-i învăţ pe tinerii din şcoli să mănânce şi să gătească corect. Pentru că nu e de ajuns să cumperi ingredientele. Trebuie să ştii să le găteşti aşa cum trebuie ca să nu-şi piardă savoarea”, ne-a mai spus Aida Parascan. 

Şi pentru că se apropie Sărbătorile de iarnă, am întrebat-o şi ce planuri are pentru această perioadă. „Nu sunt o tipă tradiţionalistă, am gătit întotdeauna ce mi-a plăcut mie, nu vreau să stau cu nasul în oale de Sărbători. Mănânc peşte de Crăciun, îmi place să gătesc cât mai rapid şi cât mai sănătos”, ne-a mai declarat doamna “MasterChef”.

A câştigat «MasterChef» cu peşte, miel şi porc

Seara de 28 mai 2013 a fost una dintre cele mai fericite pentru Aida Parascan, căci buzoianca avea să devină câştigătoarea celui de-al doilea sezon al concursului de gătit MarsterChef, de la PRO TV. 

simeon stalpnicul png

La vremea aceea, juriul era format din Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea. Aida a gătit „cel mai bun peşte din concurs“, după cum a apreciat chef Sorin Bontea, la care a adăugat broccoli, camembert, piure de fenicul şi sofran.

 Pe lângă acest meniu, Aida Parascan a mai preparat miel cu ceapă caramelizată cu oţet balsamic şi muşchi de porc marinat cu ierburi provensale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
image
actualitate.net
image
actualitate.net