«Doamna Borcea mi-a furat bărbatul»! Reacția Mihaelei

mihaela_borcea.jpg

mihaela borcea
Mihaela Borcea (46 de ani)
foto: Arhiva Personală

Telenovelă în familia Borcea! De data asta, personajul principal este Mihaela. Vedeta este acuzată de o femeie din București că i-a furat bărbatul și că se iubește cu el din toamna anului trecut.

Femeile din viața lui Cristi Borcea au ținut primele pagini ale ziarelor. Ba Alina Vidican, ba Valentina Pelinel, și-au disputat public întâietatea în inima celui care le-a sedus. Acum, a venit rândul Mihaelei Borcea (46 de ani) să apară într-un scandal cu iz de amantlâc. Angelica Calomfir (59 de ani) o acuză pe vedetă că de șase luni se iubește cu Sorin Rap (42 de ani), cel care i-a fost partener de viață timp de șase ani.

„Este de necrezut. Am avut o relaţie de şase ani. Am fost alături de el tot timpul. Acum, m-a părăsit într-un mod laş, după ce l-am ţinut atâţia ani. Nu a muncit deloc în ultimii ani şi a trăit pe spatele meu”, a povestit Angela pentru adevarul.ro.  Femeia susţine că relaţia dintre iubitul său şi Mihaela Borcea a început în toamna anului 2015 și că în tot acest timp a încercat să-și salveze relația. „Am vorbit cu Mihaela, dar degeaba. L-a mutat în casa ei, acolo unde a trăit cu Cristian Borcea şi îl duce în concedii scumpe. Din 20 decembrie și până în 11 ianuarie, au petrecut împreună Sărbătorile la Poiana Brașov”, ne-a spus, furioasă, Angelica.

Mihaela neagă aventura

Pe de altă parte, Mihaela se apără și spune că totul este o minciună sfruntată. „Omul este șoferul meu. Nu am nici o relație de alt tip cu el, doar una strict profesională. Mi-a fost prezentat de cineva și l-am ajutat pentru că știam care este situația lui. Am mai mulți șoferi. Problema este că sunt o femeie cunoscută și se fac mereu speculații pe seama mea. De cinci ani sunt un om liber și nu e cazul să fiu implicată în asemenea scandal. Îmi văd de copii, de sănătatea mea. Zilnic îmi fac perfuzii, iar sâmbătă am revenit în țară după un tratament de o săptămână la o clinică în Viena. N-am timp de prostii”, a declarat, pentru Click!, fosta soție a lui Cristi Borcea.

Sorin Rap ne-a confirmat că este șoferul ei

mihaela_borcea_sorin_rap_1.jpg

mihaela borcea sorin rap
Sorin Rap a confirmat că este șoferul Mihaelei Borcea
foto: Click!

 

Sorin Rap ne-a confirmat fapul că este șoferul vedetei. „Nu sunt angajat permanent, dar atunci când doamna are nevoie de mine mă cheamă, iar dacă am timp o servesc. Am nevoie de bani ca să-mi întrețin copiii. Mai am un job, iar ăsta este al doilea”, ne-a precizat bărbatul. Sorin Rap a fost ofițer la IPJ Ilfov, dar a pierdut serviciul. Pe 2 mai 2012, a fost condamnat la un an și zece luni de închisoare cu executare pentru pentru săvârșirea a două infracțiuni de trafic de influență. Potrivit DNA, în 2010, Rap, împreună cu un jandarm, le-a promis unor persoane că le ajută să se angajeze în cadrul Jandarmeriei Române, contra unei șpăgi de 2.400 de euro. Angelica Clomfir a fost și ea condamnată în acest dosar la un an și patru luni de închisoare cu suspendare pentru favorizarea infractorului. Mai precis, a fostului iubit.

Loading...
 
 

Citește și

  • mihaela borcea fost iubit politist

    Mihaela Borcea s-a iubit timp de patru ani cu Marian Toader, primarul comunei arădene Zăbrani. Idila lor s-a sfârşit în decembrie 2015, fiindcă fosta nevastă a lui Cristi Borcea s-ar fi îndrăgostit de un fost poliţist condamnat la închisoare.

  • Cristi Borcea aşteaptă cu nerăbdare finalurile de săptămână atunci când la penitenciar îşi face apariţia una dintre cele trei femei din viaţa lui. Cum soţia a plecat la Miami cu cei doi copii, sâmbătă cea care l-a vizitat a fost Mihaela Borcea. Fosta nevastă a stat două ore la Jilava şi nu a venit singură.

  • Mihaela si Cristi Borcea

    Discretă cu viaţa personală, Mihaela Borcea îşi vede linişltită de afaceri, dar îşi face timp să iasă şi în oraş. De Ziua Femeii, fosta soţie a acţionarului de la Dinamo a petrecut cu prietenele la un local de fiţe din Bucureşti. Îmbrăcată într-o rochie mulată şi cu o tunsoare modernă, femeia de afaceri a atras toate privirile.

  • cristi borcea jilava dosarul transferurilor

    Dacă e weekend, atunci se ştie că una dintre femeile care i-au marcat viaţa fostului acţionat de la Dinamo se prezintă la Jilava. Sâmbăta aceasta (5 martie) a fost rândul Mihaelei Borcea, fosta soţie a boss-ului din Ştefan cel Mare, femeia care i-a dăruit trei copii.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1