Dj Wanda s-a "îmbrăcat" în tatuaje. Află povestea desenelor de pe corpul ei

19.jpg

dj wanda tatuaje dragon cerb gjheisa trandafir
Dj Wanda s-a tatuat în America şi Spania
foto: arhiva personală

Cunoscută drept cea mai nonconformistă vedetă din showbiz-ul românesc, Dj Wanda le-a împărtășit fanilor povestea tatuajelor sale. Bruneta a trecut în revistă fiecare desen care îi înfrumuseţează corpul.

Dj Wanda a făcut o adevărată obsesie pentru tatuaje. Bruneta a fost la salon şi şi-a bătut cu cerneală în piele desen după desen, căici a ajuns să le piardă numărul. "De multe ori lumea mă întreabă dacă m-am plictisit de ele sau câte am. Am multe… cele care se văd și cele care nu se văd. Aceste tatuaje sunt o expresie a personalitatii mele", aşa îşi începe povestea pe blogul personal Dj Wanda. Vedeta a explicat că unul dintre tatuaje l-a făcut departe, peste Ocean, după ce a petrecut trei luni la un curs de iniţiere în arta acestor desene pe piele.

"Dragonulam ajuns până în Los Angeles pentru tatuajul ăsta, exact unde visează toată lumea – la faimoasa Kat von D, la L.A. Ink. În zodiacul chinezesc sunt dragon de foc.

wanda-tatuaj-dragon.jpg

dj wanda tatuaje dragon cerb gheisa trandafir
În zodiacul chinezesc, bruneta este dragon de foc
foto: arhiva personală

Gheișa psihedelică (n.r. care se caracterizează prin efecte de lumină, culoare, atmosferă sonoră sau care evocă viziuni, halucinații)10 ani nu am avut voie să-mi schimb nici frizura, nici ramele de ochelari. Nu mă credeți pe cuvânt? Check Google perioada MTV. Foarte frumos era atunci, însă aveam un contract strict în care nu aveam voie să modific nimic la înfățișarea mea. Am încheiat-o glorios și mi-am desenat pe braț imaginea mea de copil transformată într-o gheișă psihedelică. 

dj-wanda-tatuaj-cerb.jpg

dj wanda tatuaje dragon cerb
Bruneta şi-a desenat pe spate un cerb
foto: arhiva personală

Cerbul este sinonim cu regenerarea și renașterea deoarece el își reinoieste în fiecare an coarnele. Încă din antichitate se spunea că el conduce spiritele rele către lumină, este sensibil și delicat pe de o parte și activ și agresiv pe cealaltă parte. Acest dualism mă descrie perfect așa că, de data asta, am călcat pragul lui Marius Bastattoo", a explicat bruneta.

dj_wanda.jpg

dj wanda tatuaje dragon cerb gheisa trandafir
După ce a încheiat colaborarea cu MTV, Dj wanda şi-a tatuat pe braţ o gheişă
foto: arhiva personală

Tot ea, continuă şirul lung al tatuajelor spunând că a trecut de la animale la flori şi la desene mai puţin obişnuite, care au atras imediat atenţia oamenilor pe stradă. "Bogdan Macavei a luat acul și exact de Revelion mi-a bătut trandafirul de pe mâna dreaptă. Era o iarnă cruntă în care toata lumea se grabea să meargă acasă să se imbrace frumos și să se îmbete în râuri de șampanie. În acea noapte Bogdan mi-a terminat mâna la 9 jumătate seara, după 5 ore de muncă și rezistență din partea mea, iar eu, cu mana aproape sângerândă, am pus muzică pe o scenă imensă de la Sala Polivalentă în aceeași seară. Am încheiat anul cu acești doi trandafiri pe mână, semnificația fiind că las în urmă un an greu și, asa cum diamantul este prețios și trandafirul înflorește, așa va fi și viața mea. La Marius Bastattoo în Cluj mi-am făcut poate primul model din țara asta - the Polka Trash Tattoo - sau “splash”. Oamenii se opreau pe stradă, se mirau, își dădeau coate sau se îngrozeau crezând că am dâre de sânge pe mână sau că m-am murdărit cu vopsea", povesteşte amuzată bruneta. 

rocknrolla.jpg

dj wanda tatuaje dragon cerb
Vedeta nu are cum să treacă neobservată după ce şi-a făcut desene peste tot
foto: arhiva personală

Dj Wanda a mers şi la Barcelona pentru noi desene pe corp. "Abel Miranda este povestea mea spusă și în suflet și pe corp. Am mers special la Barcelona pentru a-i lua un interviu și pentru a aduce în România cea mai nouă tehnică de tatuaje numite Dots Tattoo. O chimie puternică între doi oameni cu personalități puternice, o atracție, un magnetism care a dus la o poveste de dragoste exact ca în Natural Born Killers. Știu că am cele mai tari Dots. Așa a apărut Wanda Tattoo (www.tattoo.wandatattoo.com), Wanderful și povestea continuă. Pe mine și echipa mea ne găsiși pe str Beller nr. 2, în incinta cafenelei High Heels", a mai scris DJ Wanda pe blogul său. 

Loading...

Citește și

  • DJ Wanda tatuaje insangerat eveniment

    Apariţie de senzaţie la premiera filmului "Love by design" cu Giulia Nahmany şi Jane Seymour (cunoscută publicului din serialul "Dr. Queen")! Dj Wanda a anticipat, se pare, costumaţia ca pentru o seară de Haloween. Aceasta a fost îmbrăcată în negru, dar tatuajele de pe mâinile ei te duc imediat cu gândul la “prinţesa războinică“.

  • dj wanda operatie coloana interventie

    Zilele acestea, îndrăgita brunetă trece prin momente dificile. Şi asta pentru că DJ Wanda (38 de ani) are mari probleme de sănătate, din cauza coloanei vertebrale.

  • Dj Wanda este cunoscută pentru extravaganţele sale. După ce acum doi ani şi-a schimbat tot sângele din organism, artista dezvăluie acum o nouă operaţie.