DJ Wanda, după o săptămână de stat în spital: ”A venit momentul să-mi iau rămas bun”

dj_wanda_spital.jpg

dj wanda
DJ Wanda a fost mulțumită de felul în care a fost tratată în spitalul din Turcia
foto: arhivă personală

DJ Wanda și-a anunțat fanii miercuri, 11 octombrie, că părăsește spitalul din Turcia cu un diagnostic clar și cu o cale de tratament de urmat. Vedeta știe că lucrurile nu stau tocmai bine, dar este mult mai liniștită decât atunci când a ajuns în Turcia, bulversată de verdictele contradictorii ale medicilor români.

DJ Wanda sau Maria Mihaela Cojocaru (40 de ani), pe numele ei din buletin, le-a mulțumit public medicilor de la spitalul Acibadem, din Turcia, pe pagina personală de Facebook, dar și îngerului ei păzitor, Andreea Marin, cea care a ajutat-o să ajungă aici, în urmă cu o săptămână.

”Dragii mei, a venit momentul să-mi iau rămas bun de la echipa de profesioniști de la Acibadem.
Mă întorc în țara încrezătoare, cu speranța că voi fi bine, acum am un diagnostic clar și o cale de tratament de urmat. Cum am fost tratată aici, ce înseamnă un spital civilizat și dotat la nivel de performanță, ce înseamnă personal medical antrenat să vină imediat și cu omenie în sprijinul pacientului, am aflat toate acestea în săptămâna petrecută aici și sunt recunoscătoare pentru această șansă.

Sunt în continuare sub observație și toată lumea e optimistă. Nu am afirmat niciodată că nu avem medici buni în țară, poate am avut doar eu ghinionul ca medicii din România să nu reușească, din păcate, să mă ajute cu un rezultat final.
Cu toate acestea, rămân optimistă și mă consider norocoasă că în toată perioada tristă prin care am trecut v-am avut mereu alături de mine pe voi, oameni cu sufletul de aur!
Andreea Marin a fost lângă mine pe toată durata acestei suferințe și m-a ajutat în lupta mea, astfel am ajuns aici la Acibadem”, a scris DJ Wanda pe Facebook.

dj_wanda_spital_2.jpg

dj wanda
DJ Wanda, alături de echipa medicală de la spitalul Acibadem din Turcia
foto: arhivă personală

 

Artista e hotărâtă să-i întoarcă favoarea Andreei Marin. ”Voi fi și eu alături de ea și de oamenii frumoși și deosebiți la Gala Atipic Beauty de mâine seară, de la Palatul Parlamentului. În povestea mea de viață cred că se vor regăsi mulți dintre voi, pe care îmi doresc să-i ajut la rândul meu cu ce îmi stă în putință, măcar cu un sfat. Vreau să dau un sens acestei experiențe, nimic în viață nu e întâmplător.”

Pentru că nu se simțea deloc bine și slăbea vizibil de la o zi la alta, DJ Wanda a trecut prin mai multe investigații medicale în România. Numai că medicii au bulversat-o. ”În România am primit două diagnostice diferite. Unul grav și unul banal. De cinci luni am cheltuit mii de euro, dar nu s-a ajuns la nici o concluzie. Când mă voi întoarce în țară voi arunca în aer sistemul medical”, a declarat ea, dorind însă să păstreze secret diagnosticul.

Loading...

Citește și