Dj Wanda, despre boala de care suferă: "Eu niciodată nu m-am lăsat"

dddddd.jpg

Dj Wanda, Dj Wanda boala
Dj Wanda a făcut noi declaraţii cu privire la boala de care suferă
Foto Instagram

Dj Wanda a mărturisit că luptă cu boala şi că nu are de gând să se dea bătută. Aceasta a fost diagnosticată în urmă cu puţin timp la o clinică din afară dar este încrezătoare.

Artista a făcut câteva declaraţii în cadrul unei emisiuni AntenaStars, aceasta a spus că nu se va da bătută şi că este convinsă că îi va fi bine. Artista a mers la Viena, unde a sărbătorit Crăciunul mai devreme, mergând la târgul de Crăciun de acolo. 

„Venim din Viena. Nu am văzut în viața mea atât de mulți români, era plin de români acolo.

Încă mai primesc mesaje. Fiecare zi este o luptă. Pot să spun doar că am făcut câțiva pași înainte, dar au dat înapoi, am mers iar înainte… Dacă ar fi să evaluez starea mea de la 1 in 10 când am plecat în Turcia eram 2…

Eu niciodată nu m-am lăsat. Nu trebuie să arăți. Am început să învăț lucruri noi. Testez alimente. Câte mănânc acum! Eu eram alergică la orez și nu știam. Lupta asta nu încetează. Sunt multe lucruri despus. Este foarte greu, pentru că nu vreau ca oamenii sî înțeleagă greșit. Mănânc sfeclă roșie acum, beau lapte de cocos cu migdale. Mănânc bine. Mănânc ouă de prepeliță, ouă normale”, a declarat DJ Wanda pentru AntenaStars.

Aceasta a ţinut mult timp ascunsă boala, a mers la mulţi doctori din România, fără vreun rezultat. Dj Wanda a dezvăluit de curând boala de care suferă.

"Boala asta este practic nimic, este de ordin microscopic, este de mai multe tipuri. Este pe sistem autoimun şi practic mucoasa intestinului subţine, a intestinului gros sunt afectate. Este o boală autoimună. Am intoleranţă la mâncare, la histamina. Nu mănânci nimic, mănânci orez. Am găsit un tratament, urmez un tratament. Şi vreau să le spun oamenilor că nu sunt o victimă. Trebuie să mă îndrăgostesc şi mă vindec total. Sunt foarte activă", a declarat artista în cadrul unei emisiuni tv în urmă cu puţin timp.

Loading...

Citește și