DJ Wanda, cadou inedit de Valentine’s Day. A primit o vacanță la Polul Nord

dj-wanda-karl-valentines-day-1.jpg

DJ Wanda, cadou inedit primit de la soțul ei

DJ Wanda și soțul ei au sărbătorit anul acesta primul Valentine’s Day în calitate de soț și soție. Cu această ocazie, vedeta a fost surprinsă de soțul ei cu un cadou cât se poate de inedit ce a bucurat-o enorm: o expediție la Polul Nord!

DJ Wanda și Karl și-au sărbătorit iubirea la unul dintre cele mai exclusiviste restaurante din Londra, Novikov. Îmbrăcați elegant, cei doi soți au savurat delicioase preparate italienești, și-au făcut declarații de dragoste și s-au sorbit din priviri toată seara.

“A fost o zi cu adevărat specială. Dimineața am petrecut-o împreună la noul salon de tatuaje al Wandei din Londra, Wanda Tattoo, pentru că am avut oaspeti speciali, iar seara ne-am rezervat-o pentru o cină romantică. Obișnuim des să ieșim în oraș ‘la întâlnire’ chiar dacă suntem acum soț și soție. Ne iubim în fiecare zi, fie că este sau nu Ziua Îndrăgostiților. Totuși, pe 14 februarie am scos-o la unul dintre restaurantele noastre preferate din Londra, Novikov, și ne-am bucurat din plin de atmosfera plină de iubire specifică sărbătorii de Valentine’s Day”, povestește Karl Katavich, soțul ei. 

DJ Wanda a primit cadou o vacanță la Polul Nord

DJ Wanda este o mare pasionată de călătorii. Astfel că, în timpul cinei de Ziua Îndrăgostiților, vedeta a fost surprinsă de soțul ei cu un cadou inedit. Nu a primit un nou inel cu diamant, ci o expediție la Polul Nord, lucru care a făcut-o extrem de fericită.

“Nu am cuvinte să vă spun cât sunt de bucuroasă. Am un soț minunat pe care îl ubesc enorm și care reușește întotdeauna să mă surprindă plăcut. Vom merge într-o croazieră în care ne vom bucura de peisajele glaciare și vom admira zonele nordice ale Norvegiei. Va fi cu adevărat o experiență extremă pe care o aștept deja cu sufletul la gură. Urmează să stabilim detaliile călătoriei și abia aștept să vă trimitem poze de la Polul Nord”, a declarat DJ Wanda.

Loading...

Citește și

  • DJ Wanda a avut parte anul acesta de cel mai frumos Crăciun din viața ei. Asta pentru că l-a avut alături pe Karl Katavich, cel care i-a devenit soț în urmă cu doar câteva luni. Iată cum au petrecut cei doi, dar și ce cadouri și-au făcut de Sărbători!

  • Certificatul de căsătorie obţinut acum trei luni nu le-a afectat relaţia, iar DJ Wanda (44 de ani) şi australianul Karl Katavich (45 de ani) fac totul pentru a-şi ţine vie flacăra iubirii. Ei au sărbătorit recent un an de iubire printr-o cină romantică la Sketch, unul dintre cele mai exclusiviste restaurante londoneze.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1