DJ Pascal, înmormântat în lipsa familiei la Predeal! Mama și sora artistului au refuzat să vină din Franța

dj-pascal-2.jpg

DJ Pascal și-a găsit sfârșitul într-un hotel din Pitești
foto: Instagram

Moartea dj-ului Pascal Di Fazio, în vârstă de 62 de ani, a șocat întreaga lume artistică. Cunoscutul dj, care a decedat pe 10 ianuarie, în urma unui infarct miocardic, va fi înmormântat, marți, la Predeal de către prietenii foarte apropiați din Pitești, pe cheltuiala acestora. Au contribuit cu bani și câteva cluburi unde acesta a pus muzică în ultimii ani.

„Au fost rezolvate toate problemele ce au apărut după moartea bunului nostru prieten Pascal. Atât cele întâmpinate cu familia sa, cât și cele de organizare a înmormântării. Va transmitem aici locul, data și ora înmormântării. Așa cum probabil vă așteptați, locul va fi Predeal pentru că marea parte din timpul petrecut în România a fost acolo. Data înmormântării este marți 19.01, iar ora aproximativă este ora 12.00, la biserica Constantin și Elena din Predeal. Cine va avea plăcerea să fie aproape de el, pe ultimul drum, vă așteptăm la Predeal”, au anunțat prietenii dj-ului pe pagina oficială de Facebook a lui Pascal Di Fazio.

Mama și sora nu vor fi prezente la înmormântare

Din păcate, familia dj-ului de origine franceză nu va participa la înmormântare și asta pentru că mama (92 de ani) și sora Dj-lui (74 de ani) nu au putut să facă deplasarea din Franța, din cauza carantinei. Acestea au semnat în schimb o procură prietenilor dj-ului, pentru ca trupul acestuia să fie scos de la morgă și pentru a putea fi orgnaizate funerariile. „Le-am propus să vină pe cheltuiala noastră, dar au refuzat din cauza pandemiei”, au declarat prietenii lui Pascal Di Fazio, pentru Click!. Pascal di Fazio a fost găsit decedat duminca trecută, într-un hotel din Pitești, iar criminaliștii sosiți la fața locului au declarat inițial moartea acestuia ca fiind suspectă. Dj-ul a fost găsit căzut cu fața in jos, lângă pat, fără urme de violență pe corp. Ulterior, medicii legiști au stabilit cauza decesului cunoscutului dj, în vârstă de 62 de ani: infarct miocardic.

Starea de urgență a fost reinstituită pe tot teritoriul Franței începând cu data de 17 octombrie 2020 și a fost prelungită până la data de 16 februarie 2021. Începând de luni, 18 ianuarie, au intrat în vigoare noi restricţii de călătorie în Franța. Toţi cei care vor călători în Franţa, mai puţin cetăţenii UE, vor fi nevoiţi să prezinte un test negativ COVID-19 şi să intre în izolare timp de şapte zile de la sosirea în ţară.

Citește și:

S-a aflat cauza morții lui DJ Pascal. Sunt probleme în legătură cu înmormântarea

DJ celebru în cluburile din Mamaia, înjunghiat de propriul tată. În 2019 a stabilit un record la Sunwaves

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1