DJ celebru în cluburile din Mamaia, înjunghiat de propriul tată. În 2019 a stabilit un record la Sunwaves

josephcapriati.png

Joseph Capriati are 33 de ani și este originar din Italia
foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Numai vești negre din zona muzicii de club. După moartea lui DJ Pascal, care a fost găsit fără suflare într-un hotel din Pitești, un alt DJ celebru face acum subiectul știrilor. DJ-ul Joseph Capriati este în stare critică la spital, după ce a fost înjunghiat chiar de propriul tată, de față cu toată familia.

Celebrul DJ Joseph Capriati (33 de ani) a fost înjunghiat de propriul tată, cu un cuțit de bucătărie, vineri, 8 ianuarie, în urma unei divergențe, anunță La Repubblica. Tânărul a fost transportat de urgență la spital și, deși inițial medicii au fost rezervați, azi apar primele vești bune despre DJ-ul italian.
„Vă mulțumim tuturor pentru dragostea pe care i-o arătați lui Joseph. Vrem să vă asigurăm că rănile suferite nu-i pun lui Joseph viața în pericol și vă trimite tuturor o îmbrățișare caldă", se arată în declarația transmisă presei și fanilor de către managerul său.

Înjunghiat de tată după o ceartă cu mama

La Repubblica scrie că DJ Joseph Capriati a suferit o rană serioasă, care i-a afectat plâmânii, însă medicii au reușit să îl stabilizeze. Scandalul ar fi izbucnit cu o ceartă între Capriati și mama sa, moment în care tatăl a intervenit și a încercat să aplaneze. Publicația italiană scrie că DJ-ul a ripostat cu o rafală de pumni, iar părintele s-a răzbunat, folosind cuțitul. Potrivit La Repubblica, la întreaga scenă ar fi asistat și fratele lui Capriati. Tatăl lui Capriati, în vârstă de 61 de ani, a fost arestat pentru tentativă de crimă. Joseph Capriati locuiește în mod normal în Spania, Ibiza, însă din cauaza pandemiei a vebit în sânul familiei, în orașul Caserta.

În 2019 a mixat aproape 28 de ore la Sunwaves

DJ Joseph Capriati nu este străin de țara noastră și de cluburile de pe Litoral. În ediția din 2019 a festivalului Sunwaves, care a avut loc pe plaja Crazy Beach, din Mamaia, Capriati a stabilit un record despre care a vuit toată presa internațională. A mixat întruna, 27 de ore și 40 minutes, doborând propriul record, din 2017, de 25 de ore, dar și recordul stabilit în 2018, tot la Sunwaves de un alt DJ cunoscut, Dubfire (26 de ore și 30 de minute).

Citește și:

DJ Pascal, moarte suspectă într-un hotel din Pitești

S-a aflat cauza morții lui DJ Pascal. Sunt probleme în legătură cu înmormântarea

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1