Divorţul solistei de muzică populară Claudia Ghiţulescu, la tribunal. «Pentru mine, el nu mai există!»

claudia-ghitulescu.jpg

claudia ghitulescu in costum popular
Claudia Ghițulescu, hotărâtă să divorțeze la doi ani și jumătate de la nuntă
foto: arhivă personală

Toamna trecută, Claudia Ghiţulescu a luat prin surprindere pe toată lumea cu anunțul că divorțează, pentru că toată lumea ştia că interpreta de muzică populară avea o căsnicie solidă. Cântăreaţa a aflat că soţul o înşela cu o domnişoară mai tânără decât ea. Anul acesta, divorţul a intrat într-o nouă fază!

Povestea de dragoste dintre interpreta de muzică populară Claudia Ghiţulescu (42 de ani) şi Marian (42 de ani) s-a sfârșit în toamna anului trecut, după cinci ani de relaţie şi doi ani şi jumătate de când cei doi s-au căsătorit.

Din păcate pentru solistă, o a treia persoană a intervenit în familia lor şi a stricat totul. Claudia și-a dat seama repede, pentru că amanta tinerică nu a fost deloc discretă. „Claudia a aflat totul de la prietenii lor comuni, pentru că Alexandra, pe numele ei, se lăuda la toţi amicii lor comuni cu relaţia pe care o are cu Marian, cu ce urma să facă sau ce cadouri îi oferea el. Iar Claudia a aflat destul de repede de la aceşti prieteni, chiar dacă la început nu a crezut. Apoi a deschis ochii şi a văzut că Marian şi Alexandra se aflau mereu în aceleaşi locuri, în acelaşi timp. Şi acest lucru i s-a părut suspect. Aşa a aflat adevărul şi nu i-a convenit deloc”, a povestit, pentru Click!, o sursă apropiată solistei.

claudia-ghitulescu-marian.jpg

claudia ghitulescu si marian la nunta
Claudia Ghițulescu și Marian au făcut nunta în 2017
foto: arhivă personală

 

Marian a refuzat să divorțeze la notar

Deşi cei doi au spus iniţial că vor să parafeze divorțul la notar, iată că lucrurile s-au schimbat. “Se amână pronunţarea şi e în procedură de soluţionare. El nu a vrut să vină la notar şi am trecut procesul la judecătorie”, ne-a povestit îndrăgita solistă de muzică populară.

Aceasta nu înseamnă însă că pentru cei doi ar mai fi vreo șansă de împăcare. “Niciodată nu mă voi mai împăca cu el. Chiar dacă mă roagă, Dumezeu este sus şi a văzut tot. Poate să-mi pună lumea la picioare, eu nu mă mai împac în vecii vecilor cu el. Pentru mine el nu mai există, nu am niciun sentiment pentru el, nici de iubire, nici de dragoste, este un străin pentru mine, care odată a făcut parte din viaţa mea. S-au întâmplat nişte lucruri de care nici nu vreau să-mi amintesc”, ne-a mai spus Claudia Ghiţulescu. Solista speră ca acest divorţ să se termine cât mai curând, pentru ca ea să-și vadă în continuare de viaţa ei, de spectacole, apariţii tv şi înregistrări.

Un semn că artista a trecut peste acest neplăcut este schimbarea de look pe care o afișează de ceva vreme. Cântăreaţa de muzică populară şi-a făcut injecţii cu botox, pentru a şterge de pe chip câteva riduri.

Citește și:

Divorțul nu e singura dramă a Claudiei Ghițulescu. Înșelată cu o copilă de 20 de ani, după ce a pierdut o sarcină

Claudia Ghiţulescu s-a distrat la ziua ei cu avocatul care o divorţează

Loading...
 
 

Citește și

  • claudia ghitulescu tort nunta marian nasi

    Nuntă fastuoasă sâmbătă seara, la Magic Place din Crângaşi! Claudia Ghiţulescu a îmbrăcat rochia de mireasă şi s-a distrat până în zorii zilei printre invitaţii ei, în mare cântăreţi de folclor. Ringul de dans a fost neîncăpător pentru horele care s-au încins, dar şi pentru iubitorii de manele, care l-au avut pe scenă, printre alţii, pe Adrian Minune. Dedicaţiile au curs în valuri, iar recitalul i-a umplut artistului buzunarele de bani.

  • claudia ghitulescu

    Claudia Ghiţulescu ar face orice pentru a concepe un copil. Cântăreaţa de muzică populară a încercat diferite tratamente fără niciun rezultat. Artista a consultat foarte mulţi medici, care i-au recomandat să facă investigaţii amănunţite, ba chiar să recurgă la fertilizarea în vitro. Recent, solista a primit indicaţii să urmeze un program de nutriţie şi detoxifiere, care are la bază gelul de aloe vera.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1