Divorţul i-a adus lui Catrinel Sandu emisiune tv în America

2_foto-3-4-col.jpg

Catrinel Sandu şi Gabriel Trifu au pus capăt poveştii de dragoste, după o căsnicie de 11 ani

În Ajun de An Nou, Catrinel Sandu (40 de ani) şoca cu vestea divorţului de tenismanul Gabi Trifu (42 de ani), cu care are două fiice şi alături de care trăia, de mai bine de zece ani, în America. Iată însă că, dacă pe plan personal are mari necazuri, pe plan profesional îi merge mai mult decât bine.

Revelionul i-a prins pe soţii Trifu pe picior de divorţ. Pe 31 decembrie, Catrinel anunţa despărţirea de bărbatul care a înşelat-o timp de trei ani cu o americancă în vârstă de 30 de ani, aflând de escapadă chiar din gura amantei. Noaptea de Anul Nou a petrecut-o alături de fetiţe şi de părinţii ei, care au susţinut-o moral. Însă problemele în căsnicie sunt mult mai vechi, cam din 2014. În fiecare vară, Catrinel venea singură în România, iar anul trecut un detaliu avea să o dea de gol: lipsa verighetei.

mare432.jpg


Gabi Trifu și Catrinel Sandu au avut o nuntă fastuoasă în 2006

În tot acest timp, când era întrebată despre Gabriel, dansatoarea a trebuit să jongleze cu răspunsurile, ba că soţul se află în cantonament, ba că şi-a dus inelul la curăţat. S-a ferit să dezvăluie adevărul, în speranţa că partenerului ei de viaţă va renunţa la aventură şi va reveni în sânul familiei. Aşteptarea a fost lungă, dureroasă, iar Catrinel a plâns pe furiş, pentru ca fetiţele sale, Lara şi Sara, să nu-i vadă lacrimile. Le-a protejat eroic, până într-o zi, când a decis să le spună cum stau lucrurile.

”Fetele erau oarecum obişnuite cu plecările lui Gabi, însă în ultimii doi ani, el a fost aproape inexistent. Fetele sufereau, mai ales cea mare, Sara, care întreba mai tot timpul «tati când mai vine acasă?». Era terminată micuţa. Catrinel le-a asigurat pe copile că despărţirea este inevitabilă, dar că vor rămâne prieteni. Blondina s-a trezit singură, după 11 ani, într-o ţară străină în care a luat viaţa de la zero”, a declarat, pentru Click!, o sursă din anturajul celor doi. 

2_foto-1-3-col.jpg

Catrinel, alături de echipa postului de televiziune ABC7, din Sarasota

Cum însă există o lege a compensaţiei, dacă pe plan personal lucrurile scârţâie, Catrinel şi-a luat avânt în plan profesional. Este vedetă şi în America, după ce vineri a fost invitată la postul de televiziune ABC7, din Sarasota.

2_foto-2-3-col.jpg

Catrinel a făcut o demonstraţie de dans, la postul de televiziune de peste Ocean

Ea a fost prezentată drept ”regina dansului” şi a vorbit despre reuşita ei, dar şi despre principala sa activitate de peste Ocean. Catrinel este profesoară de dans la o şcoală şi le ajută pe doamne să-şi remodeleze silueta cu ajutorul exerciţiilor fizice. Împreună cu două dintre elevele ei de la  ”Soul Studio Dance”, Catrinel a făcut o demonstraţie şi a vorbit despre prezenţa ei în calitate de concurentă la emisiunea ”Dansez pentru tine”, de la PRO TV, în anul 2011. Iar lucrurile nu se opresc aici. Catrinel ar putea avea o colaborare de lungă durată cu televiziunea respectivă, pentru că show-ul său a fost un real succes.

Şi ei au anunţat că s-au despărţit!

2_foto-4-2-col.jpg

Paula Chirilă a divorţat de Marius Aciu
  • Actrița Paula Chirilă şi Marius Aciu, de profesie scenarist, s-au căsătorit în 2005, la Cluj. Cei doi  au o fetiță, Carla Sofia, în vârstă de 8 ani, însă nici măcar micuța nu i-a putut îndupleca să renunțe la ideea de divorț.  Fix în urmă cu un an, Paula Chirilă recunoştea că mariajul ei cu Marius Aciu este pe butuci, însă declara că face tot posibilul să îşi salveze căsnicia. Din păcate, efortul său a fost în zadar, pentru că din interviul pe care ni l-a oferit a reieşit un singur lucru: că este mai mult singură. În plus, a renunţat şi la verighetă.

2_foto-5-2-col.jpg

Kamara şi soţia lui Oana
  • Un alt cuplu din showbiz este pe cale să se destrame. Cântăreţul de culoare Kamara Ghedi (41 de ani) şi soţia sa, Oana (32 de ani), sunt căsătoriţi de cinci ani şi au împreună un băieţel. Cea care ar vrea să pună capăt căsniciei este chiar soţia artistului, sătulă se pare de certuri. Contactaţi de Click!, cei doi nu au confirmat, dar nici nu au negat separarea. Ei s-au rezumat să spună doar că nu comentează.

2_foto-6-2-col.jpg

Rocsana Marcu a rămas fără iubitul politician
  • Și pe Rocsana Marcu Noul An a prins-o fără iubit. După o poveste de dragoste pe care a trăit-o alături de fostul soț al gimnastei Maria Olaru, politicianul Bogdan Diaconu, vedeta a anunțat despărțirea la finalul lunii decembrie: “Pe scurt vă pot spune că prefer să plec din viaţa unui om pe care nu îl mai pot face fericit pentru că fiecare dintre noi are dreptul de a trăi aşa cum doreşte”, le-a spus Rocsana Marcu prietenilor ei virtuali.
Loading...
 
 

Citește și

  • Catrinel Sandu (40 de ani) trece prin momente grele, iar asta pentru că a decis, pe 29 decembrie, să facă publică vestea separării de soțul ei, Gabi Trifu (42 de ani). Deși s-au despărțit din 2016, rănile nu sunt încă vindecate, mai ales că acum urmează și calvarul divorțului propriu-zis, care implică partaj și custodie.

  • catrinel sandu lucian viziru

    Ce ghinionistă este Catrinel Sandu în dragoste! Fosta “bebelușă” de la “Cronica Cârcorașilor”, care vineri (29 decembrie) și-a anunțat divorțul de soțul ei Gabriel Trifu după o căsnicie de 10 ani, a mai bifat și în trecut un eșec amoros alături de Lucian Viziru. Ca și atunci, și acum motivul despărțirii este tot infidelitatea.