Divele fac ravagii la malul mării

anda10-11-3.jpg

Artista are un bust de infarct

Și-a mărit prima dată sânii cu silicon acum 17 ani, iar de atunci Anda Adam (39 de ani) a mai suferit o operație similară în 2012.

Solista și-a dorit un bust bombat, iar acum îl are, chiar dacă sfârcurile sunt mai puțin dezvoltate. Anda a recunoscut că a apelat la mărirea sânilor pentru că a tras mulți ani de fiare la sală, iar pieptul ei ajunsese să arate foarte masculin. 

Între a se îngrășa și a-și pune silicoane, a ales ultima variantă. Zilele trecute, vedeta a ajuns la Constanța, unde a pozat sexy. Ea promovează costumele de baie creație proprie „Adam & Eve” pe care le vinde online cu prețuri între 230 și 399 de lei. 

Anda e căsătorită de patru ani cu Sorin Andrei Nicolescu (34 de ani) și împreună au o fetiță, Evelin (3 ani și jumătate). Cântă din anul 1999 și reușește să se mențină cu succes nu doar în muzică, ci și în topul vedetelor sexy. 

Ce sexy este Cruduța după ce a scăpat de colăceii de pe burtică!

La patru luni de când și-a scos chirurgical grăsimea de la nivelul abdomenului și s-a refăcut complet, Daniela Crudu (29 de ani) îmbracă orice costum de baie și pozează în orice poziție fără emoții.

Fosta asistentă tv care mai nou face turul reality-show-urilor e mândră de silueta ei și nici nu trebuie să se abțină prea mult de la mâncare. Intervenția pentru eliminarea grăsimii din zona abdomenului (abdominoplastie) a durat o oră în cazul Cruduței și a fost fără dureri.

crudu10-11-9.jpg

Daniela s-a operat în urmă cu patru luni

O astfel de remodelare corporală costă între 2.000 € și 3.500 € și constă în îndepărtarea grăsimii și a pielii în exces de la nivelul abdomenului. În unele cazuri, operația necesită repoziționarea buricului.

Esteticienii recomandă dietă și sport după această operație dacă vrei să ai un abdomen ca în reclame. Cruduța a fost sfătuită să nu se expună prea mult la soare și să-și hidrateze pielea cu produse cosmetice specifice. 

Loading...

Citește și

  • De la bloc, direct la vilă! Anda Adam a luat decizia să se mute la curte pentru ca fiica ei, în vârstă de trei ani şi jumătate, să se poată juca în voie. Casa, care valorează peste 150.000 de euro, se află în zona Tunari, urmând să primească cheile la finalul acestui an. Artista ne-a spus ce va face cu apartamentul pe care îl deţine în prezent.

  • anda adam, kilograme in plus, costum, slabit, exatlon

    Se laudă că mânăncă sport pe pâine, însă, niciodată nu a fost vreo silfidă. Are forme pline și încearcă pe toate căile să și le ascundă. Vorbim despre Anda Adam, care, mai nou, apare la probele fizice din emisiunea Exatlon, de la Kanal D, într-un costum ce-i modelează trupul.