Din ce trăiește EBa, divorțată și cu doi copii. Unde lucrează fiica lui Băsescu

eba.jpg

elena basescu divort syda bogdan ionescu
Elena Băsescu a rămas singură cu doi copii
foto: arhiva personală

În ultimii ani, am văzut-o pe Elena Băsescu (36 de ani) mai mult pe la sală, în vacanțe și, mai rar, e drept, la piața de fițe din cartierul în care locuia până să divorțeze. De la experiența de europarlamentar, care s-a încheiat în 2014, lumea a vorbit mai mult despre viața de familie a fiicei lui Traian Băsescu decât despre cea profesională.

Și totuși, Elena Băsescu s-a angajat cu normă întreagă după ce fiul ei a împlinit un an, adică din februarie 2016. Acum, ca mamă singură cu doi copii, EBa încearcă să împace slujba, grădinița fetiței, drumul lung până la serviciu, de la noua ei casă din complexul rezidențial situat la ieșirea din București, și nevoia de timp pentru ea însăși.

Într-un interviu pentru numărul din noiembrie al revistei Viva, Elena Băsescu, proaspăt divorțată de Bogdan Ionescu, a vorbit despre programul ei zilnic, care nu e prea departe de ”încercările” unei mame obișnuite, responsabilă de creșterea a doi copii.

”Eu și Sofia ne trezim foarte devreme, o pregătesc pe ea pentru grădiniță și eu mă îmbrac pentru serviciu. Avem grijă să plecăm din timp pentru că, dimineața, traficul este foarte aglomerat dinspre Otopeni spre Pasajul Mărășești, destinația mea finală.

”Am ales o grădiniță aflată în drumul meu spre muncă. Este o grpdiniță de stat, practic lipită de locul de muncă al bunicului, pe strada Nicolae Iorga. În felul acesta, bunicii, mama sau tata, atunci când Sofia nu rămâne să doarmă la grădiniță după-amiaza, o iau la ei până termin eu lucrul. După serviciu, îi iau eu pe amândoi de la bunici și mergem toți trei spre casă, unde ne petrecem seara împreună”, a explicat Elena.

eba.jpg

elena basescu bogdan ionescu
Elena și Bogdan au divorțat după patru ani de mariaj
Foto: arhivă personală

Fata cea mică a lui Traian Băsescu merge zilnic la noul ei loc de muncă, în centrul Bucureștiului, la Camera de Comerț, unde, spun gurile rele, ar câștiga în jur de 3.000 de lei. Cam puțin, dacă e să ne gândim la mașina de lux pe care o conduce EBa și la ținutele de mii de euro în care fotoreporterii au tot surprins-o ba la piață, ba la sala de antrenament.

E posibil însă ca EBa să fi pus ceva bani deoparte în timpul mandatului de parlamentar, când câștiga 6.000 de euro numai din indemnizație. În plus, vedeta a recunoscut că părinții o ajută foarte mult. De altfel, Traian Băsescu este cel care a susținut-o în obținerea primei slujbe, un post de economist cu jumătate de normă laLuxten, și apoi a încurajat-o în activitatea politică, ce a culminat cu mandatul de europarlamentar, în perioada 2009-2014.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Divorţul din familia Băsescu-Ionescu vine după un an agitat pentru mezina fostului preşedinte al României. Deşi are doi copii, deci timp liber limitat, Elena (36 de ani), alias EBa, a slăbit 25 kg după ce-a de-a doua sarcină, şi-a “sculptat” corpul la sală şi a redevenit o soţie sexy. Prea târziu, însă. Mariajul ei s-a dus la vale definitiv.

  • elena basescu

    N-are leac! Deşi a devenit mămică, Elena Băsescu nu s-a "vindecat" de lux şi investeşte în continuare sume cu 4 zerouri, în euro, în haine şi accesorii. Diferenţa este că în loc de cluburi de fiţe, acum le afişează mai mult la piaţă sau înpingând la cărucioare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1