Din ce îşi câştiga banii Hannelore de la «Insula Iubirii». A revenit la vechile obiceiuri

hanne.jpg

hannelore dans buric
Conştientă de atuu-rile ei, concurenta ne-a arătat din primele ediţii cât de bine dansează
foto: captură video Antena 1

Una dintre cele mai sexy concurente ale actualului sezon "Insula Iubirii", Hannelore Ulrich, reuşeşte mai degrabă cu abilităţile ei să se situeze în tabăra ispitelor decât să se lase sedusă. Dacă vă întrebaţi cum de blondina este atât de bună la dansurile din buric, cu care i-a zăpăcit pe potenţialii ei pretendenţi, se pare că există şi o explicaţie cât se poate de logică pentru asta.

Hannelore Ulrich este cunoscută în Timişoara şi nu prin participarea la «Insula Iubirii», unde îşi testează realaţia cu Bogdan. Blonda este colaborator al Casei de Cultură din oraş, de unde primeşte invitaţii la diferite evenimente, este actriţă, conduce o agenţie de animatoare pentru copii de mai bine de opt ani şi este dansatoare profesionistă. Recent, ea a participat alături de fetele din echipa sa la un botez, unde a fost una dintre ursitoare. 

hanelorre.jpg

hannelore insula iubirii animatoare ursitoare
Hannelore, în rolul unei ursitoare
Foto: arhivă personală

dansuri.jpg

hannelore insula iubirii
Hannelore dansează la evenimentele din Timişoara la care este chemată
Foto: arhivă personală

Aşa că nu este de mirare de ce blondina a dat adevărate reprezentanţii pe ritmuri orientale în Thailanda. Cele mai recente imagini cu ea dansând din buric, îmbrăcată sumar, vor fi văzute şi de partanerul ei Bogdan.  

buric_insula_iubirii.jpg

hannelore insula iubirii
Hannelore i-a uimit pe toţi cu dansurile ei orientale
Foto: arhivă personală

Cu limite clare stabilite de acasă, cu înțelegeri încheiate, Bogdan știe că în cazul său, trădarea viitoarei mirese nu trebuie să însemne un sărut sau chiar mai mult, ci e vorba de anumite priviri sau de atenția sporită pe care ar putea să o acorde unei ispite, după cum chiar el i-a mărturisit lui Ionuț Gojman. "Privirea ei îmi va spune tot", a punctat el

Loading...
 
 

Citește și

  • hannelore mirela banias

    Lucrruri grave ies la iveală dintre trecutul concurenţilor de la Insula Iubirii. Mirela Baniaş, bruneta de 35 de ani, care a venit să-şi testeze iubirea cu Ionuţ Gojman (32 de ani), a avut mari probleme în trecut, fiind acuzată de înşelăciune şi fals informatic. Tânăra a fost acuzată că a furat 520.000 lei și 33.000 euro din conturile unor clienți ai unei bănci din România, acolo unde lucra ca funcţionară.

  • Prima noapte pe ”Insula Iubirii” a fost complet diferită față ceea ce se așteptau pentru cele patru cupluri curajoase din cel de-al patrulea sezon, iar a doua zi, emoțiile au crescut când au avut și prima întâlnire cu ispitele. Concurenții vor da tot ce au mai bun pentru a face cuceriri.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1