Dima Trofim suferă după pierderea surorii sale

dima-trofim.jpg

Dima Trofim simte lipsa surorii sale
Foto Facebook
Citeste tot despre: 

Sora lui Dima Trofim a decedat în urmă cu câteva luni, iar de atunci, artistul se simte demoralizat. Nu poate trece peste pierderea suferită deoarece el și sora lui aveau o relație foarte apropiată.

Dima Trofim este concurent la Ultimul Trib, iar în timpul filmărilor, sora lui s-a stins din viață, după mai mult timp în care s-a luptat cu o boală. Dima a mărturisit că deși a reușit să se obișnuiască cu ideea, îi este greu.

Dima Trofim simte lipsa surorii sale

Dima Trofim va petrece primele sărbători de iarnă fără sora lui alături.

"Nu poţi să ieşi din acea perioadă, trebuie doar să încerci să accepti, să încerci, cu toate că nici asta n-am făcut, dar trebuie să mergi inainte. Mi-e greu. Nu-ti pot spune cu cuvintele mele cum am trecut, sau dacă am trecut, sau nu am trecut, nu ştiu. Nu accept, nu pot să accept. Însă eu am găsit puterea în mine de a merge mai departe. Pentru că ei, Dima, sunt aşa datorită ei. Ea m-a educat, ea m-a făcut cine sunt şi absolut tot ce am. Şcoala muzicală tot datorită ei. Eu eram sceptic, nu ştiam dacă să merg sau nu, la dansuri la fel tot aşa. Trebuia să trăiască! Sora mea trebuia să trăiască! Dar s-a întâmplat uite aşa. E greşeala doctorilor. Acum se fac investigaţii la acest caz şi o să am un răspuns cât de curând o să vedem. Îi simt prezenţa întotdeauna şi nu doar în activităţi", a spus Dima Trofim pentru Antena Stars.

Loading...

Citește și

  • Plecați de acasă de mult timp, trecuți prin jocuri dificile și fără mâncare la discreție, concurenții se resimt tot mai tare în ”Ultimul Trib”. Foamea este c ea care le dă cele mai mari bătăi de cap concurenților.

  • Dima Trofim a vorbit despre experiența petrecută în cadrul competiției „Ultimul Trib”, mărturisind că unul dintre motivele pentru care a spus „da” provocării din Madagascar a fost pentru a-și ajuta sora cea mare, care la momentul respectiv era grav bolnavă. Deși fratele ei a decis să se lupte pe tărâmuri străine pentru marele premiu, pentru a-i veni în ajutor, în cele din urmă sora lui Dima s-a stins din viață, din păcate.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1