Dima Trofim: «Sora mea trebuia să trăiască, a fost greşeala medicilor»

14-vedete-1.jpg

Dima Trofim spune că Rodica l-a susţinut în cariera artistică, fiindu-i ca o a doua mamă

Dima Trofim (29 de ani), solist şi actor, a aflat de tragica veste în urmă cu trei luni, pe când filma pentru ”Ultimul trib” (Antena 1), tocmai în Madagascar. Voia să pună mâna pe marele premiu de 100.000 de euro pentru a-şi ajuta sora mai mare în lupta cu nemiloasa boală.

Zilele acestea, Dima Trofim (29 de ani) se află la Chişinău, lângă familia îndoliată, care deplânge moartea prematură a Rodicăi, sora lui mai mare, care i-a fost ca o a doua mamă. Artistul se ”înrolase” în concursul de supravieţuire de la Antena 1, în speranţa de a face rost de bani, pentru un tratament-minune.

14-vedete-2.jpg

Dima voia ca din banii de la ”Ultimul trib” să-şi vindece sora

 

La scurt timp, a fost însă nevoit să revină în ţară, pentru a-şi conduce surioara dragă pe ultimul drum: „Nu poţi să ieşi din acea perioadă, trebuie doar să încerci să accepţi, să încerci, cu toate că nici asta n-am făcut, dar trebuie să mergi înainte. Nu accept, nu pot să accept. Însă am găsit puterea în mine de a merge mai departe. Eu sunt aşa datorită ei. Ea m-a educat, m-a făcut cine sunt şi datorită ei am absolut tot ce am. Îi simt prezenţa întotdeauna. Sora mea trebuia să trăiască! E greşeala doctorilor“, a declarat solistul, cu lacrimi în ochi, la Antena 1.

«Sora mea mai mare a fost ca și mama mea»

Dima caută însă vinovaţii: „Acum se fac investigaţii în acest caz şi o să am un răspuns cât de curând. Sora mea era în comă când m-au sunat părinţii, iar în câteva ore s-a stins. Vorbisem cu ea la telefon cu două zile înainte. Mi-a zis să fac bine acolo şi apoi mă întorc acasă. Ea ţinea foarte mult la cariera mea, îmi era alături. Ştiu că nu i-ar plăcea să fiu trist şi să plâng, iar eu vreau ca ea să fie mândră de mine. Unul dintre motivele pentru care am mers în «Ultimul Trib» a fost să o pot ajuta pe ea. A fost ceva spontan şi la fel de spontan s-a stins. Nu trebuia să fie aşa şi nu mi-a trecut prin cap că o să rămân fără ea. Sora mea mai mare a fost ca şi mama mea. Pot spune că am două mame, dar acum una e în Ceruri“, a mai adăugat el, la emisiunea „Prietenii de la 11“.

 

Loading...

Citește și