Diana Sar, cu sânul dezgolit pe covorul roșu. Apariția a fost intenționată și intens comentată

diana_sar1.jpg

diana sar
Actrița Diana Sar este o nonconformistă
Foto: arhivă personală

La prima vedere, Diana Sar pare o timidă, dar actrița dovedește că poate fi o nonconformistă. Cea mai recentă apariție a ei, pe covorul roșu de la Elle Style Awards 2019, a fost una dintre cele mai comentate și îndelung privite. Interpreta Roxanei din serialul "Vlad" a fost de nerecunoscut.

Actriță și model, Diana este obișnuită cu toți ochii ațintiți asupra ei, însă de data aceasta chiar a șocat. A renunțat la aparițiile cuminți, la părul cârlionțat și la machiajul discret și s-a transpus în pielea unui personaj sexy, întunecat, conform temei evenimentului, dark punk.

diana_sar.jpg

diana sar
Diana Sar a avut o apariție cel puțin îndrăzneață la Elle Style Awards
Foto: arhivă personală

 

Diana Sar a adoptat elemente din stilul lui Marilyn Manson și le-a feminizat. Părul îndreptat, machiajul intens, lentile de contact albastre și o rochie mini care i-a lăsat la vedere nu doar picioarele, dar și un sân au fost "ingredientele" care i-au făcut pe mulți să se întrebe cine este fata cu un asemenea curaj. Înainte de a ajunge la eveniment, actrița a petrecut toată ziua pe drumuri, iar trei ore a durat doar machiajul.  Pe sânul dezgolit, Diana s-a lăsat pictată, iar ceea ce a ieșit este demn de Halloweenn sau de Hollywood.

 

Citește și:

Flavia Mihășan, decolteu demențial la un eveniment monden. Cum s-a afișat la șase luni de când a născut

Andreea Bălan, în rochie de mireasă la un eveniment monden. Cum a șocat artista

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1