Diana Matei a fugit în vacanţă cu băieţelul! Unde se distrează

diana_3.jpg

diana matei vacanta turcia
Diana Matei se relaxează în Turcia
Foto: arhivă personală

Diana Matei (36 de ani) a furat startul vacanţei de vară. Artista, care a creat un fusion între taraf și muzica modernă, a ales în acest an să se relaxeze câteva zile împreună cu fiul său, Ianis Teodor, în vârstă de trei ani, în Antalya. Cântăreaţa i-a făcut toate poftele micuţului ei, maie ales că încă din ţară s-a gândit la confortul lui şi a ales un hotel cu nenumărate posibilităţi de petrecere a timpului liber.

Imediat după ce a lansat conceptul Babilonia, artista și-a făcut bagajele și a plecat împreună cu familia să petreacă o săptămâna de vis la plajă. A ales un hotel de cinci stele, destinat și copiilor. Solista profită din plin de timpul petrecut alături de fiul său. Cei doi au făcut scufudări, s-au dat cu parapanta, s-au plimbat cu iahtul și au mers la un parc de distracţii acvatice, unde cel mic s-a distrat copios.  

diana_4.jpg

diana matei baietel vacanta
Diana Matei şi fiul ei, Ianis Teodor
Foto: arhivă personală

Diana Matei a născut în urmă cu aproape trei ani, un băieţel, care azi îi bucură sufletul. Artista a optat atunci pentru cezariană, la o clinică privată.   

loading...
Loading...

Citește și

 • diana matei taraf cleante concert

  În vreme ce alte vedete se tem să vorbească despre sumele uriașe pe care le încasează, Diana Matei a recunoscut, în exclusivitate pentru Click!, că din cântat se poate câștiga regește. Solista care cântă împreună cu taraful Cleante muzică de petrecere le-a luat fața unor soliste mult mai populare, precum Andra sau Delia.

 • diana matei taraf cleante concert

  Solista Diana Matei (33 de ani) a devenit weekendul trecut mămică şi este în culmea fericirii. Cântăreaţa şi-a anunţat apropiaţii că a născut un băieţel care deja a reuşit să o cucerească, aşa că este de înţeles de ce de acum înainte artista va fi mult mai preocupată de bebeluşul ei decât de toate celelalte activirăţi.

 • diana matei bruneta tunsa scurt album nou

  Un album plin de energie, marca Diana Matei a fost lansat recent. Solista te ridică de pe scaun încă de la primele acorduri. La filmări, artista a schimbat cinci ţinute şi a fost greu de recunoscut când s-a transformat într-o tânără cochetă, brunetă tunsă scurt.

 • diana matei taraf cleante concert

  Radiază de fericire de când a aflat că va deveni mămică! Diana Matei este însărcinată în cinci luni cu iubitul ei Marian Cleante şi în vară îşi va strânge bebeluşul în braţe. Solista este atât de emoţionată, încât a vrut să păstreze secretul în familie, însă recent prietenii au dat-o de gol.