Diana Enache a rămas cu o cicatrice adâncă pe sân după atacul de acum trei ani

diana_urme.jpg

diana enache urme sani taietura cicatrice atac
Diana a fost tăiată pe sân de portarul libanez Ali Kanaan
foto: arhiva personală

Încă se mai văd urmele coşmarului de acum trei ani! Diana Enache a rămas cu urme adânci pe sâni şi pe mâni după ce a fost tăiată de portarul blocului în care locuieşte tatăl ei. Deşi atunci a fost traumatizată, acum tânăra pare că şi-a revenit complet şi poartă decolteu cu zâmbetul pe buze. Rochiţa sexy a lăsat însă la iveală cicatricea de pe sânul stâng.

Diana Enache (20 de ani) nu va uita niciodată de atacul a cărei victimă a fost în vara lui 2014. Atunci, fiica lui Adrian Enache a fost tăiată pe mâini şi pe sâni de portarul blocului în care locuieşte tatăl ei. La trei ani de la incident, Diana a rămas cu urme şi deşi poartă bluze şi rochiţe decoltate, urmele încă se mai văd. Cicatricea de pe sânul stâng îi va aminti toată viața blondinei de coșmarul prin care a trecut, când libanezul Ali Kanaan, portarul blocului din Băneasa unde locuiește tatăl ei, a mutilat-o şi i-a lăsat tăieturi adânci.

diana enache urme sani taietura cicatrice atacZoom
Diana Enache nu şi-a pierdut optimismul în ciuda problemelor pe care le-a avut
foto: arhiva personală

Agresorul a fost pedepsit cu închisoare și plata sumei de 50.000 €, drept daune morale. Libanezul a contestat decizia, iar judecătorii l-au taxat cu încă un an de pușcărie: în loc de 4 ani de pușcărie a primit 5 ani.

 

loading...

Citește și

  • diana enache plaja costum de baie

    Diana Enache, fiica de 19 ani a lui Adrian Enache, arată senzaţional în costum de baie şi nici dacă ar vrea să treacă neobservată nu ar reuşi. Şatena s-a fotografiat în valuri, iar costumul sexy de baie, din două piese, i-a lăsat formele la vedere.

  • adrian enache fiica diana

    La un an de când a trecut prin clipe îngrozitoare și a fost la un pas de viol, fetei lui Adrian Enache (49 de ani) i s-a făcut în sfârșit dreptate. Agresorul, paznicul libanez Ali Riad Kannan (46 de ani), a fost condamnat la 5 ani de închisoare. Diana (19 ani) va primi daune morale în valoare de 50.000 de euro. Tatăl ei a dezvăluit ce are de gând să facă fiica lui cu banii.

  • Adrian Enache este mândru de fiica lui, Diana, pentru care viața a luat-o pe un făgaș bun. Tânăra a trăit un adevărat coșmar în vara anului 2014, când portarul blocului în care locuiește tatăl ei a atacat-o cu un briceag.

  • Diana Enache

    Diana Enache zâmbeşte din nou. Tânăra este fericită că bărbatul care a agresat-o a fost pedepsit de instanţă, iar acum ea îşi poate vedea mai departe de viaţă. Fiica lui Adrian Enache va reveni pe scenă cu o piesă inspirată din propria poveste.