Diana Enache, mireasă superbă în prezentarea Lizei Panait

diana-enache-prezentare-liza-panait.jpg

diana enache in prezentarea lizei panait
Diana Enache a fost mireasa colecţiei Lizei Panait
foto: Sever Gheorghe

Fiica lui Adrian Enache a rupt gura târgului marţi seara. Diana (21 de ani) a pășit pentru prima dată pe un podium de modă, în cadrul colecţiei ”Pasărea Măiastră”, dedicată marii artiste Maria Tănase.

Evenimentul semnat Liza Panait a avut loc la Palatul Bragadiru din București. În anul care celebreză Centenarul Marii Uniri și totodată la 105 ani de la nașterea interpretei Maria Tănase, Diana Enache a debutat şi ea în calitate de manechin. Tânăra a reinterpretat-o pe regretata artistă Maria Tănase, într-un costum popular autentic, purtând şi o superbă maramă. Diana a avut emoții, însă nu a regretat că a acceptat provocarea creatoarei de modă Liza Panait. Chiar dacă tatăl ei nu a fost în sală, ea a avut-o alături pe sora acestuia și pe fetele ei, care au susținut-o din public, dar și pe Iuliana Mariuc, logodnica tatălui ei.

img_2808.jpg

diana enache
Diana este de o frumuseţe răpitoare
foto: Sever Gheorghe
Loading...

Citește și

  • La trei ani şi jumătate de când a fost agresată de portarul blocului în care locuieşte tatăl ei, fata lui Adrian Enache este speriată că bărbatul ar putea ieşi din puşcărie. Deşi a primit o pedeapsă de 5 ani, agresorul are şanse să iasă mai repede pentru bună purtare.

  • Diana Enache (21 ani), fiica lui Adrian Enache, este cochetă și are mare grijă de aspectul ei. Recent, ea a ținut să-și facă o schimbare de imagine, a renunțat la culoarea blond și și-a vopsit părul castaniu închis.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1