Despărțire pe sfârșit de an! Catrinel Sandu a anunțat divorțul de Gabi Trifu

Anunț bombă pe sfârșit de 2017! Unul dintre cele mai sudate cupluri de persoane publice și-a anunțat divorțul. Catrinel Sandu, fostă bebelușă la Cronica Cârcotașilor, a anunțat prin intermediul rețelelor sociale despărțirea legală de Gabi Trifu, cu care s-a căsătorit în 2007 și alături de care trăia în Florida, SUA.

Vestea i-a luat prin suprindere pe mulți, mai ales pe cei care nu știau că cei doi nu mai formau un cuplu de mai bine de un an, așa cum a mărturisit chiar Catrinel.

„Fiecare sfârșit de an este o ocazie pentru a face un bilanț. Pentru mine este mult mai important de atât. Este închierea unui capitol important din viața mea. După o separare de mai bine de un an de zile, eu și Gabi am hotărât să mergem pe drumuri separate. Bineînțeles că vom rămâne în relații bune și vom face totul, în continuare, pentru creșterea și educarea fetelor noastre. Un astfle de moment nu este niciodată ușor, așadar, vă rog să ne respectați intimitatea și decizia de a nu discuta mai mult pe această temă. Vă doresc un an nou minunat și plin de realizări.”

Catrinel și Gabi au împreună două fetițe, Sara (8 ani) și Lara (4 ani), de dragul cărora au promis că vor rămâne în relații bune.

Cum s-au cunoscut cei doi

„Am observat că era un bărbat înalt, frumuşel, dar mi s-a părut cam arogant. De fapt, el era atunci după cinci ore de joc, obosit şi mai retras, nu era deloc monden, ca fotbaliştii, de pildă. Am schimbat două vorbe, şi asta a fost tot. Ne-am revăzut la altă petrecere după trei ani. Am început să vorbim, eu eram atunci în fiecare zi pe post, la Naţional TV, deci concentrată pe carieră, plus că ieşisem dintr-o relaţie de lungă durată (n.r. – cu Lucian Viziru) şi n-aveam chef să încep alta. Totuşi, nu ştiu ce mi-a venit de i-am propus să facem un interviu pentru postul tv la care lucram. El mi-a zis: „Cu două condiţii: să faci tu interviul şi să luăm apoi cina împreună”. Interviul nu l-am mai făcut, dar cina am luat-o împreună. Am stat atunci de vorbă cinci ore şi ne-am deschis complet unul în faţa celuilat. Apoi m-a curtat de i s-a acrit, cred. Eu n-am fost niciodată o femeie care să caute aventuri, am avut relaţii lungi şi serioase. Şi nu voiam să mă prind în relaţia asta, ştiind că el tot pleca din ţară”, își amintea Catrinel Sandu acum ceva timp.

Loading...