Deşi e fată de pastor, Lidia Buble a început devreme să simtă fiorii dragostei

lidia_buble_2.jpg

lidia buble nas operatie critici pinocchio
Lidia Buble era doar o copilă când a vrut să vadă ce înseamnă sărutul cu un băiat
Foto: Facebook

Chiar dacă tatăl ei o cam ţinea din scurt şi mergea des la biserică, decât la distracţii Lidia Buble a mai ieşit din cuvântul părintelui său. Într-un interviu recent, cântăreaţa a fost provocată să spună la ce vârstă s-a sărutat prima dată, iar răspunsul ei i-a mirat pe unii, având în vedere că este fiică de pastor. Solista a mărturisit în ce împrejurări a avut loc momentul picant şi cum s-a simţit după.

Lidia Buble (24 de ani) a jucat ”Adevăr sau provocare” în studioul unei revistei Unica şi a fost nevoită să răspundă la o întrebare capcană despre primul sărut. Artista a stat puţin pe gânduri înainte să ofere detalii pentru că i-a fost teamă pentru un moment să nu audă tatăl ei, pastor la Biserica Emanuel, din Deva.

tatabuble.jpg

lidia buble tata pastor deva
Lidia şi tatăl ei, pastorul Viorel Buble
Foto: arhivă personală

”Dacă se uită tati acum, la acest live, nu e prea bine…”, a răspuns Lidia râzând, apoi și-a început povestea. 

”Aveam 13 sau 14 ani și îmi aduc aminte că era la Deva pe un patinoar cu surorilor mele și eram foarte curioasă cum este să te săruți, nu o făcusem niciodată până în acea zi. Și cunoscusem un băiat, mi se pare că el avea 19 ani, tocmai terminase liceul și s-a oferit să mă însoțească de la patinoar către casă și îmi aduc aminte că el mesteca și sărutul lui avea gustul de guma aceea Orbit de pepene și eu evit cumpăr acea gumă pentru că de fiecare dată când mestec acea gumă îmi aduc aminte de acel moment. Unele momente le asociez cu diferite mirosuri sau gusturi”, a spus Lidia.

Înainte să devină celebră, Lidia Buble a cântat în corul bisericii şi şi-a căştigat existenţa ca bonă. A fost considerată mult timp ultima virgină din showbiz, dar relaţia cu matinalul Răzvan Simion a dat-o de gol. Artista provine dintr-o familie numeroasă cu 11 fraţi.   

Loading...

Citește și