Delia, vacanță de 5 stele în Maldive alături de soț. Cât a scos din buzunar vedeta pentru această escapadă

deliaaa.jpg

Delia și soțul ei se bucură de o vacanță de 5 stele în Maldive
Foto Instagram
Citeste tot despre: 

Delia și soțul ei se află zilele acestea în vacanță în Maldive, unde se bucură de un timp frumos și căldură. Vedeta a publicat mai multe fotografii pe rețelele de socializare din locurile vizitate. Iată cât a scos din buzunar Delia pentru această vacanță exotică.

Delia și soțul ei se bucură de căldură în vacanța din Maldive, pentru care au scos din portofel în jur de 10.000 de euro potrivit Antena Stars, citat de cancan.ro. Priveliștea, hotelul și plajele i-au lăsat pe fanii vedetei cu gura căscată.

dliaaa.jpg

Delia a cheltuit 10.000 de euro pe vacanța din Maldive
Foto Instagram

Delia se bucură de o vacanță exotică departe de casă. Cântăreața nu este pentru prima oară în Maldive, ea și soțul ei au făcut o obișnuință din a-și programa vacanța în această locație superbă. Acolo, cei doi soți au făcut plajă, s-au bălăcit în Oceanul Indian și au făcut fotografii și filmări în acest paradis exotic.

maldiveee.jpg

Foto Instagram

Delia, despre rolul de soție

„Sunt Delia, eu ca soție nu sunt deloc altfel față de cum sunt eu ca om, sunt aceeași, sunt același om. Într-o probabil continuă schimbare, odată la ceva vreme, cu mofturi, cu problemele unei femei. (râde) Cu chef de lucruri sau fără chef de lucruri. Sunt un om absolut normal și nu mi se pare că sunt diferită de alți oameni în viața mea de zi cu zi, ci doar atunci când apar pe sticlă sau când mă manifest artistic, atunci se face diferențierea. Și nu aș spune că este o mare diferență între Delia căsătorită și Delia necăsătorită, sunt la fel, muncesc la fel”, a declarat delia în urmă cu ceva timp pentru viva.ro.

Loading...

Citește și

  • delia

    Pentru a doua seară consecutiv, Craiova a fost locul în care și-au dat întâlnire cei mai tari artiști ai momentului și cei mai relevanți creatori de conținut din România, cu ocazia primei ediții a premiilor The Artist. Ca și vineri (11 octombrie), scena din Piața Mihai Viteazul a aparținut unui număr impresionant de artiști, care au impus ritmul timp de peste 6 ore. Seara a fost încheiată de un concert al celor de la B.U.G. Mafia, primiți pe scenă în aplauze.

  • delia iumor

    Delia a învăţat să asculte oamenii după şase sezone în juriul emisiunii "iUmor" de la Antena 1 şi să pregăteşte pentru noi momente. Filmările pentru cel de-al şaptelea sezon sunt în plină desfăşurare în aceste zile, astfel cã cei trei juraţi, Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac au apucat sã îşi facã deja o impresie despre ce se va vedea în aceastã toamnã la tv.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1