Delia a amânat, până la urmă, concertul drive-in de la Romexpo. Ce se întâmplă cu biletele vândute

delia3.jpg

Delia avea programat concert drive-in pe 31 mai
Delia avea programat concert drive-in pe 31 mai

A avut o super idee de concert în pandemie, care respectă regulile de distanțare socială, a muncit și l-a pregătit în cele mai mici detalii, a scos bilete la vânzare, dar iată că autoritățile i-au dat peste cap toate planurile. Legea interzice, pe perioada stării de alertă, orice tip de eveniment. Astfel, resemnată, Delia a anunțat azi că va amâna grandiosul spectacol pentru o dată încă nestabilită.

„Conform noilor reglementări aprobate de Parlament în cursul zilei de miercuri, 20 mai 2020, ce prevăd interzicerea evenimentelor de tip drive-in, suntem nevoiți să amânăm evenimentul „Delia Drive-In” din ‪data de 31 mai 2020 la o data pe care o vom stabili ulterior în funcție de cum va fi posibil din punct de vedere legal. Speranța noastră este ca relaxarea măsurilor să se întâmple începând cu ‪1 iunie, așa cum au anunțat guvernanții în ultimele zile. Echipa lucrează în continuare la acest proiect și facem tot posibilul să oferim publicului o experiență inedită”, a anunțat artista.

Delia amână concertul drive-in de la Romexpo. Ce se va întâmpla cu biletele vândute

Spectacolul ar fi foste unul live, cu o durată de 60-70 de minute, pe care publicul îl urmărea din mașinile personale, parcate în fața scenei. Biletele au fost scoase la vânzare pe 11 mai și au prețuri cuprinse între 290 și 990 de lei per mașină, în funcție de poziția față de scenă și de facilitățile oferite. Toate biletele achiziționate până acum rămân valabile pentru noua dată a evenimentului care va fi comunicată de îndată ce va exista un cadru legal de desfășurare. „În cazul în care nu credeți că puteți participa la acest eveniment, puteți intra pe iabilet.ro/retur pentru a returna biletele. Puteți alege să primiți contravaloarea biletelor sub formă de voucher valabil pe platforma de bilete, sau restituirea sumelor în contul din care s-a făcut plata”, anunță organizatorii.

Loading...

Citește și

  • Delia în concert

    Domeniul divertismentului a fost primul și cel mai afectat de criza provocată de pandemie. Teatrele și sălile de spectacole au fost închise, concertele au fost anulate. După ce timp de două luni au stat cuminți în izolare și au trăit din economii, artiștii, organizatorii de evenimente și site-urile de bilete au început totuși să ia măsuri, și-au regândit strategia și s-au adaptat situației. Distracția s-a mutat, în principal, pe internet. Delia, însă, a venit cu o soluție inedită, care îi permite să cânte live, fizic, în fața publicului.

  • La începutul săptămânii trecute, pe când încă eram în stare de urgență, Delia anunța bucuroasă organizarea primului concert drive-in din România. Este programat pe 31 mai, la Romexpo, și presupune respectarea tuturor condițiilor de distanțare socială deoarece publicul va asculta și se va distra din mașinile personale, plasate în fața scenei. Săptămâna asta, după adoptarea hotărârii privind starea de alertă, autoritățile au venit cu o veste proastă: astfel de evenimente sunt interzise.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1