Delia și The Motans, colaborare de senzație. Au lansat piesa «Rămâi»

deliiia.jpg

Delia și The Motans, piesă sensibilă pentru fanii lor
Foto Instagram

Delia își bucură fanii cu un single nou, o piesă de dragoste emoționantă, intensă, cu un videoclip puternic și sensibil în același timp. Piesa vorbește despre iubire în formele ei cele mai diverse, despre felul în care sentimentele pot trasforma relația în una toxică, nocivă, făcând loc durerii și sentimentelor incerte.

„Rămâi” a fost compusă de The Motans și Delia și produsă de Alex Cotoi, cu care cei doi artiști au mai lucrat pentru piese precum „Despablito”, „Da, mamă”, „Rămâi cu bine” sau „Înainte să ne fi născut”, „Friend Zone”, „Versus”.

Videoclipul piesei a fost filmat și regizat de Bogdan Păun și Alexandru Mureșan de la NGM Creative, concept The Motans.Echipa de beauty a Deliei este formată din Alex Abagiu (make-up), Livia Berceanu (hair) și Hilke Muslim (styling).

 

Delia dă întâlnire publicului din toată țara în primul turneu național „Acadelia”, o serie de concerte sold out care au avut loc în Timișoara, Craiova, Iași, Brașov, Galați, Bacău, Târgu-Jiu și Piatra Neamț, după cele trei evenimente sold out care au avut loc în toamnă la Sala Palatului din București.

The Motans va susține primul concert de anvergură „The Motans Grand Concert”, pe 31 mai, la Arenele Romane, eveniment de la nu vor lipsi piesa de debut „Versus" care a devenit un adevărat fenomen pe piața muzicală, „Înainte Să Ne Fi Născut”, „Jackpot” sau „Weekend” ft. Delia, declarată piesa anului 2017, cu peste 25 de milioane de vizualizări pe YouTube. The Motans a reușit de-a lungul timpului să creeze o conexiune aparte cu publicul, nu doar prin magia muzicii și a versurilor, ci și a imaginilor pe care le împletește perfect, dăruind experiențe în care oricine se poate regăsi.

 

Loading...

Citește și

  • Invitați speciali fără milă au făcut deliciul fanilor iUmor seara trecută, după ce au urcat pe scena iUmor și au arătat că nu au nicio reținere în a face glume pe seama celor trei jurați, Delia, Mihai Bendeac și Cheloo. Telespectatorii au urmãrit în numãr foarte mare ediţia eveniment de roast, emisiunea impunându-se drept lider incontestabil de audienţã la nivelul tuturor categoriilor de public.

  • delia politista

    Mereu în trafic, între două concerte sau în grabă pentru a ajunge la filmări, Delia nu respectă tot timpul toate regulile de circulaţie şi pentru asta a plătit destul de scump. Aşa s-a întâmplat şi zilele trecute, când a fost oprită pe stradă şi amendată. Fotoreporterii Click! au surprins în exclusivitate momentul în care solista a prezentat toate documentele poliţistei care a tras-o pe dreapta.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1