Delia a sărbătorit 9 ani de la nuntă cu o nouă «lună de miere», în Sicilia

razvan-munteanu-delia-matache.jpg

razvan munteanu si delia
Delia Matache și Răzvan Munteanu au sărbătorit 10 ani de căsnicie departe de țară, în Sicilia
foto: arhiva personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Delia Matache (39 de ani) și Răzvan Munteanu au împlinit 9 ani de la nuntă. Cei doi au sărbătorit așa cum știu ei mai bine s-o facă. Au plecat într-o vacanță de cinci stele în Sicilia. I-au luat cu ei de această dată și pe sora Deliei, Oana, și pe soțul acesteia, Răzvan.

Cea care i-a dat de gol a fost chiar mama Deliei, Gina Matache, care a rămas acasă, să aibă grijă de copiii Oanei. „Delia a plecat în Sicilia și a luat-o și pe sor-sa cu bărba-su cu ea. Așa că eu am rămas bonă! Fetele mele nu mi-au cerut sfatul niciodată! Au făcut doar ce le-a tăiat capul și după m-au anunțat și pe mine! Delia nu are nicio treabă cu banii. Când se termină, pune mâna pe telefon și sună la Răzvan să-i pună bani pe card. E risipitoare Delia, e pe lux și opulență, mai ales cu vacanțele. Eu sunt o mamă norocoasă. Mă înțeleg cu amândoi ginerii și cu cuscrele sunt prietenă la cataramă”, a declarat mama Deliei, în emisiunea „Exclusiv Vip”, de la Prima TV. 

Delia Matache are 9 de ani de căsnicie la activ, însă sarcina se lasă încă așteptată, asta în ciuda faptului că solista a declarat în repetate rânduri că-și dorește copii. „Delia își dorește copil, dar când o vrea Dumnezeu! Nu vreau să mă mai bag în casa ei! Mă ceartă mereu că vorbesc în numele ei!”, a mai spus Gina Matache.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5