Delia, îndrăgostită de duplexul de un milion de euro: «Stau foarte mult închisă în casă»

delia.jpg

delia
Delia locuieşte într-o casă de vis
Foto: arhivă personală

Dacă v-aţi îmaginat că o să o întâlniţi pe Delia pe stradă, la cafenea sau la restaurant, probabil că veţi avea mult de aşteptat. Artista a povestit că preferă să iasă aproape de casă, pentru a nu petrece multe ore în trafic, aşa că de cele mai multe ori alege parcul. Altădată o şoferiţă înrăită, acum artista merge pe jos şi pe bicicletă când are drumuri scurte de făcut şi doar la concertele din ţară se urcă în maşină.

Când ai piscină pe terasă şi spaţiu ca să "întorci" maşina în apartament, nu este de mirare că ajungi să te izolezi şi să stai între patru pereţi. În puţinul timp liber pe care în are, Delia a povestit că de cele mai multe ori rămâne în casă atunci când nu este pe scenă.

img_9009.jpg

Delia casa, penthouse, piscina pe acoperis, X-Factor, Antena 1, imagini din casa Deliei
Delia deţine din acest imobil ultimele două etaje
foto: CLICK!

"Înainte conduceam foarte mult. Plecam de la concerte pe care le aveam la Chişinău sau Timişoara, de exemplu, şi veneam acasă. Se întâmpla pe vremea când nu aveam tour-manager sau şofer. Eram pasionată de condus, iar acest hobby se transformase deja în obsesie. Mă bucur că mi-a trecut. Acum iau maşina şi conduc doar prin Bucureşti. Am drumuri doar la Romexpo sau la Palatul Copiilor, acolo unde se filmează Iumor şi X-factor, în rest cumpărăturile le fac de la un magazin situat la trei minute de mine şi nici când ies... nu prea iau maşina.

masina-delia.jpg

delia masina
Delia şi soţul ei conduc aceeaşi maşină
foto: Click!

Prefer să merg aproape, în Herăstrău, decât să pierd timpul în trafic. Dar nu prea merg la cafenele sau la restuarant. Stau foarte mult închisă în casă... Nu mă sufoc. Am geamurile deschise, respir. Vara, merg foarte mult cu bicicleta. Nici Răzvan (n.r. soţul vedetei) nu ia maşina zilnic. Noi doi avem aceeaşi maşină", a mărtutisit solista la Antena 1.        

Delia locuieşte într-un apartament de un milion de euro 

Delia s-a mutat de trei ani în zona de nord a Capitalei. Artista şi soţul ei au investit un milion de euro într-un penthouse situat într-un bloc cu patru etaje. 

new_picture_5.jpg

Delia casa, penthouse, piscina pe acoperis, X-Factor, Antena 1, imagini din casa Deliei
Aşa arată piscina de pe acoperiş, unde Delia are intimitate deplină
foto: Antena Stars

 

Apartamentul are peste 400 de metri pătrați şi se întinde pe două etaje. Comunicarea între etaje se face printr-o scară interioară, iar pe terasă există o piscină, în care artista noastră se relaxează.

new_picture_18.jpg

Delia casa, penthouse, piscina pe acoperis, X-Factor, Antena 1, imagini din casa Deliei
Cele două etaje sunt unite de o scară interioară
foto: Antena Stars

bucatarie_delia.jpg

delia bucatarie
Delia are o bucătărie frumoasă
Foto: arhivă personală

Delia a angajat un arhitect care s-a ocupat de apartament. Aşa că pe pereți sunt desene în stil graffiti, iar bucătăria seamănă cu un salon de restaurant, în care se află o tablă pe care în mod normal se scrie meniul zilei. Deşi este spaţioasă, solista a mărturisit că la ea acasă nu prea găteşte nimeni.

new_picture_3.jpg

Delia casa, penthouse, piscina pe acoperis, X-Factor, Antena 1, imagini din casa Deliei
Dormitorul este decorat cu elemente asiatice
foto: Antena Stars

 

"Răzvan ştie să facă nişte cartofi părjiţi cu ceva, dar eu prefer să comandăm ca să nu murdrăm bucătăria. Dacă curăţăm cartofi, dăm pe jos şi trebuie să spălăm apaoi, iar dacă fierb, murdăresc plita. Mă deranjează să simt firimituri pe jos. De fapt la noi în casă nu se mănâncă nicăieri. În cadă este cel mai sigur", a spus cântăreaţa râzând.   

Înainte să se mute aproape de parcul Herăstrău, Delia locuia în casa soţului său din zona Unirii. 

 

Citeşte şi:

 

Locul secret în care se relaxează Delia înainte de concerte

Uite în ce a băgat Delia 1,4 milioane de euro! Pentru asta munceşte pe brânci şi îşi pune sănătatea în pericol? FOTO EXCLUSIV

 

Loading...

Citește și

  • delia

    A muncit ani buni, a pierdut nopțile la spectacole, dar Delia a reușit ce puțini au făcut vreodată! Îndrăgita cântăreață a reușit să se mute în apartamentul pe care a plătit 1,4 milioane de euro. Mai mult, fericită de cum a ieșit decorarea și mobilarea casei întinse pe două etaje, vedeta le-a împărtășit admiratorilor imagini cu interiorul apartamentului luxos.

  • Delia piscina acoperis, casa Deliei, penthouse, cum arata casa Deliei

    La cum arată apartamentul ei, evaluat la 1,4 milioane de euro, Delia (35 de ani) ar putea oricând să taie bilet la intrare, pentru cei care vor să-l viziteze, să facă o baie sau să bea ceva. Nu glumim, pe acoperiş, solista are o piscină imensă, pe care a umplut-o recent cu apă.