Delia este „Vedeta anului”! Artista va fi premiată pentru întreaga carieră

p5delia.jpg

delia
Delia va fi premiată pentru întreaga carieră muzicală miercuri, 24 aprilie

Una dintre cele mai îndrăgite soliste de la noi, Delia va fi premiată pentru întreaga carieră muzicală miercuri, 24 aprilie, iar revista „Actualitatea muzicală” o va desemna „Vedeta anului”. Aflată printre cele șapte premiante ale ediţiei din acest an, Delia s-a detașat pentru cea mai importantă disctincție.

Revista lunară „Actualitatea muzicală”, editată de Uniunea Compozitorilor şi Muzicologilor din România, va înmâna şapte premii pe 24 aprilie 2019. Printre cei care vor primi premii importante în carieră se numără şi Delia (37 de ani), care va fi desemnată „Vedeta anului”.

Delia a fost premiată pentru performanțele show-ului „Acadelia”

Absolventă a Liceului de Muzică, secția Flaut (cântă de altfel la acest instrument în concertele sale), Delia Matache a dominat anul 2018 prin turneele, discurile şi spectacolele ei grandioase, detaşându-se „Acadelia” cu câteva reprezentaţii „sold out” la Sala Palatului. De o excelentă primire s-a bucurat şi recitalul susţinut pe scena Festivalului Internaţional „Cerbul de Aur”, unde şi-a ţinut fanii cu sufletul la gură.

acadelia.jpg

Turneuol național Acadelia s-a bucurat de mare succes

Solista continuă să ocupe şi locul de jurată la două dintre emisiunile de anvergură de la Antena 1: concursul de voci „X Factor” și cel de comedie „iUmor”. Solista continuă să lanseze piese pe bandă rulantă, compoziţii pe care le cântă singură sau în colaborare cu alţi artiști precum cei de la The Motans sau Macanache.

Delia vrea să concureze la „Asia Express”

Recent, Delia i-a povestit lui Dan Capatos că şi-ar dori să participe la „Asia Express” (Antena 1), reality-show de succes filmat în Asia şi în India. Solista iubeşte vacanţele exotice şi de fiecare dată publică pe reţelele sociale tot felul de instantanee sau filmuleţe haioase. În ultima vreme, Delia a fost solicitată să facă reclame pentru diverse produse, de la bere şi produse de frumseţe la telefonie mobilă și bijuterii. Delia este şi de două ori mătuşică, căci sora ei, Oana, a fost mai vrednică decât ea.

Citește și:

Delia, show la Sala Palatului cu soţul, mama, sora şi nepoata

Delia a făcut acrobații spectaculoase pe scena de la Sala Palatului

 

 

 

Loading...

Citește și

  • delia politista

    Mereu în trafic, între două concerte sau în grabă pentru a ajunge la filmări, Delia nu respectă tot timpul toate regulile de circulaţie şi pentru asta a plătit destul de scump. Aşa s-a întâmplat şi zilele trecute, când a fost oprită pe stradă şi amendată. Fotoreporterii Click! au surprins în exclusivitate momentul în care solista a prezentat toate documentele poliţistei care a tras-o pe dreapta.

  • Delia insarcinata, copil, solista, Razvan Munteanu, clinica de fertilizare, tratamente in vitro, sarcina

    Tace și face. În timp ce toată lumea o sâcâie cu întrebarea “și, pe când un copil?”, Delia își pregătește terenul și se ocupă de partea practică. Fotoreporterii Click! au surprins-o recent la un centru de fertlizare in vitro, de pe strada Polonă, din București.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1