Delia, accidentată în culisele X Factor! A fost nevoie de intervenţia medicilor

delia.jpg

delia x factor
Delia face parada ţinutelor de lux la X-Factor (Antena 1)
Foto: arhivă personală

Agitaţia este cuvântul care o descrie cel mai bine pe Delia. Jurata de la X Factor a tras o adevărată sperietură în culisele X-Factor. O glumă era să se termine urât pentru aristă, care s-a trezit la podea în doar câteva secunde.

Momente neprevăzute și situații pline de emoții în culisele X Factor, în cea de-a patra ediție a show-ului, difuzată diseară de a la ora 20.00, la Antena 1. Joaca dintre Delia și Mihai Bendeac va căpăta o întorsură destul de dramatică, după ce jurata X Factor este accidentată în culise. Hârjoneala dintre cei doi și joaca lor se transformă, într-o clipă de neatenție, într-un accident foarte dureros.

delia_mihai_bendeac.jpg

delia mihai bendeac x factor
Mihai Bendeac a scăpat-o pe Delia cu capul de podea
foto: captură video Antena 1

”Am reluat joaca noastră de copii de cinci ani de la iUmor, am continuat și aici, cu judo și alte nebunii. Și nu știu ce am vrut eu să fac, am sărit în cârca lui și m-a scăpat. M-a scăpat!”, a povestit Delia, care a căzut cu capul de podea și a avut nevoie de asistența medicilor de pe Ambulanță.

La auzul celor întâmplate, Horia Brenciu a mărturisit că astfel de jocuri a încercat și el cu Delia, la Sala Palatului.

”Noi am mai încercat asta la Sala Palatului. După ce alergi și te arunci, forța ta este mai mare pentru că intervine și inerția. Ții un picior în față, unul în spate. Dar Bendeac nu știe toate astea. De-asta ar trebui să rămânem la săritura pe mine”,a declarat Horia Brenciu, care îngrijorat a verificat imediat starea de sănătate a Deliei.

 

Loading...

Citește și

  • delia clinica fertilizare in vitro

    Fotografiile cu Delia în timp ce intră în clinica de fertilizare de pe strada Polonă, surprinse cu doar câteva zile în urmă în exclusivitate de Click! au cam supărat-o pe celebra artistă. Deşi mama cântăreţei a tot povestit de-a lungul timpului că fiica ei încearcă să conceapă un bebeluş şi face tratament pentru a-şi îndeplini visul, întrebată concret despre acest subiect solista a părut uşor deranjată că după ce a fost văzută la recepţia unei clinici care fix cu inseminarea artificială se ocupă. Solista a negat vehement că ar "lucra" la un copil şi că ar avea nevoie de tratament de specialitate.

  • E mereu în viteză şi ai impresia că se teleportează. Săptămâna trecută se afla pe Coasta de Azur, cu soţul Răzvan Munteanu, vineri noapte a cântat la “Cerbul de Aur”, la Braşov, iar a doua zi, tot la miezul nopţii, făcea spectacol în clubul Loft, din Mamaia. La final, era atât de obosită, încât a plecat imediat de pe scenă, fără să mai rămână în club.

  • Delia ar fi supărată pe faptul că ea nu a fost atât de bine primită la Cerbul de aur, precum a fost Loredana Groza. S-a scris foarte mult în ultima vreme despre acest aspect, iar până acum, Delia nu a reacționat. Ea a publicat un mesaj pe rețelele de socializare în care a explicat totul, fără a se ascunde.

  • La sfârşitul anului 2017, Oana Matache, sora Deliei, aducea pe lume primul ei copilaş, o fetiţă minunată care primea nota 10 la naştere şi care a fost botezată Jessie.