Deea Codrea a născut în apă: “Fără medicamentație și anestezie”. Bebelușul are un nume inedit

deea-codrea.jpg

Deea Codrea, în cea mai fericită ipostază
foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Deea Codrea, fosta concurentă de la “ Bravo, ai stil!”, a devenit mamă pentru prima oară. Deea a adus pe lume duminică, 10 octombrie, un băiețel perfect sănătos. La naștere, bebelușul a avut 3 kilograme și 850 de grame și a primit nota 10 din partea medicilor.

Frumoasa vedetă de la Kanal D a ales să nască pe cale naturală, în apă, o procedură despre care se spune că ar diminua considerabil contracțiile, fiind mai puțin dureroasă.
Deea și iubitul ei, Andrei, au avut parte de o mega-surpriză, pentru că, inițial, erau ferm convinși că vor deveni părinți de fetiță. Însă, Universul le-a pregătit altceva. Până să știe dacă vor avea fată sau băiat, cei doi aveau pregătit un nume de fată: Tokyo. După ce au aflat că vor avea un băiețel, Deea și Andrei Stoian s-au gândit să-l numească Lian. “Suntem bine. Lian este cel mai minunat bebeluș și a venit pe lume în mod natural, în apă, la 3 kilograme și 850 de grame, azi-noapte la ora 04:01, alături de cel mai bun tătic din lume. Am avut un travaliu lung, spun cei de lângă mine, și destul de greu, spun brațele și picioarele și tot corpul meu, dar jur că se întâmplă ceva și uiți tot când îl ții în brațe, așa că aș putea să spun că am avut cel mai frumos travaliu, până la urmă nimic nu vine ușor…Am născut natural, în apă, fără pic de medicamentație sau anestezie…s-a născut în apă și fără să am vreo ruptură de perineu. Lian are cel mai frumos plâns din Univers”, a scris Deea Codrea, pe Instagram, imediat după naștere.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DEEA CODREA (@deeacodrea)

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5