Deea Codrea de la «Bravo, ai stil» și secretul din trecutul ei. A divorțat după 2 ani de băiatul pe care îl iubea din liceu

119943709_2870108799757064_6107483920894304420_n.jpg

Deea Codrea, despre divorț
Foto Instagram

Deea Codrea a făcut o impresie foarte bună la «Bravo, ai stil!», iar din acest motiv, multe dintre colegele sale nu o simpatizează. Vedeta și-a deschis sufletul în cadrul unei emisiuni tv și a vorbit despre unul dintre cele mai mari secrete din viața ei.

 În spatele imaginii perfecte pe care o prezintă Deea Codrea se ascund realizări, dar și câteva dezamăgiri. Concurenta de la «Bravo, ai stil! Celebrities» a vorbit în cadrul emisiunii despre un moment trist din trecutul ei, și anume divorțul de bărbatul cu care a încept o relație încă de pe vremea liceului. 

Deea Codrea de la «Bravo, ai stil! Celebrities» și-a cunoscut fostul soț pe când avea doar 17 ani și era încă elevă la un liceu din Pitești, orașul său natal, potrivit cancanargesean.ro. Relația a durat șase ani de zile, ca mai apoi, în 2014, să se căsătorească, însă, din păcate, mariajul nu a durat decât doi ani. Cei doi nu doar că au păstrat legătura după separare, dar continuă să lucreze împreună, întrucât dețin împreună o agenție de modeling în Pitești.

De altfel, Deea Codrea de la «Bravo, ai stil! Celebrities» a demonstrat că se pricepe la afaceri încă din vremea liceului, deoarece atunci când a preluat agenșia de modeling, avea doar 18 ani și se pregătea pentru Bacalaureat.

Povestea de viață a concurentei le-a impresionat atât pe colegele din competiție, cât și pe membrii juriului, toți apreciind curajul său de a-și deschide inima despre un moment atât de delicat într-o emisiune.

Deea Codrea, o viața trăită ca în filme

Deea Codrea a dezvăluit faptul că s-a mutat la București după ce a divorțat de soțul ei. Vedeta a recunoscut că motivul pentru care cei doi au divorțat este faptul că au existat anumite neînțelegeri. Cei doi încă lucrează împreună și au rămas prieteni. Părinții ei nu se află în România, iar multă vreme s-a simțit singură. „Nu regret nimic. Mi-am cumpărat o pisică, să nu stau singură. Dar sunt mai puterncă decât cred eu. Toată această durere, m-au schimbat”, a declarat Deea despre această poveste. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1