Decolteul Adinei Halas stă să explodeze!

mirese-targul-ghidul-miresei.jpg

adina halas, rochie mireasa
Adina Halas (în centru) a îmbrăcat rochia de mireasă pentru o prezentare de modă
foto: Sever Gheorghe

Titlul de cea mai sexy mireasă ar merge, fără doar și poate, către Adina Halas (38 de ani). Superba mămică a atras toate privirile celor din jur cu decolteul său voluptuos vinerea trecută, la o prezentare de modă de la “Târgul Ghidul Miresei”, de la Romexpo.

Corsetul rochiei a fost însă neîncăpător pentru bustul imens al vedetei, căci în primăvară, când și-a pus implanturi, Adina a ales o mărime generoasă. "Îmi doream un volum mai generos al sânilor, mai ales că este știut faptul că dacă slăbești și faci antrenamente intense cu greutăți pentru a da jos grăsimea, ai de suferit în zona pieptului și pierzi și de acolo volum. Rezultatul este exact acela pe care mi-l doream. Mai grav este că dacă înainte nu prea băgam în seamă toate oglinzile pe lângă care treceam, acum nu ratez una!", povestea Adina, care a reușit să le eclipseze pe colegele din showbiz alături de care a defilat pe podium.

adina-halas-rochie-mireasa-targul-ghidul-miresei.jpg

Pare că Adina Halas abia poate să respire în corsetul rochiei
foto: Sever Gheorghe
Loading...

Citește și

  • adina halas sani silicoane

    E vremea costumelor de baie, iar Adina Halas s-a pregătit din timp pentru acest moment. Gazda matinalului de la Smart Fm şi-a mărit bustul chirurgical, iar la trei luni de la intervenţie a vorbit deschis despre acestă decizie.

  • adina halas radio smart fm

    Adina Halas a lansat "conceptul" de asistentă tv, însă nu s-ar mai întoarce niciodată pe acest post în televiziuine, în condiţiile de azi. Vedeta revine în branşă, dar cu un proiect nou-nouţ, despre care ne-a vorbit mândră. De joi (4 februarie), focoasa şatenă este "în aer" la radio, unde are o emisiune de două ceasuri.