De ziua ei, Delia a vrut dresuri, detergenți și un ceainic

12_delia.jpg

Delia este una dintre cele mai sexy soliste
Citeste tot despre: 

Obiectele utile primite în dar o bucură cel mai tare pe Delia la cei 37 de ani, împliniți joi, 7 februarie. Cântăreața a sărbătorit la filmările pentru show-ul „iUmor” (Antena 1), unde este jurat, și a cântat seara la ”Berăria H” din Capitală.

Pasionată de călătorii și de ținute extravagante, Delia și-a uimit colegii cu pretențiile de divă: „Nu-mi luați haine și nici păpușele sau ursuleți! N-am ce face cu astea, se strâng în portbagaj. Mi-aș dori cadouri folositoare. Am nevoie de dresuri de scenă, cosmetice, apă micelară, dischete demachiante, bețișoare demachiante, tratamente de păr, iar parfumurile mă bucură mereu. Puteți să îmi luați peruci, pentru că le și colecționez, sau șepci, bonete, pălării cu borul mare, amplu și foarte drept. Ce nu am și nu-mi place să cumpăr: detergent de vase, un ceainic inteligent. Primesc și suplimente alimentare”. 

Loading...

Citește și

  • Atmosferă incendiară în cea de-a treia seară a Festivalului Internaţional „Cerbul de Aur” de la Braşov. Peste 5.500 de spectatori au fredonat împreună cu artiştii care au urcat pe scenă, iar prezentatoarea Iulia Vântur s-a declarat la fel de emoţionată ca şi cei 18 concurenţi. Click! a aflat câteva picanterii din culise.

  • Jurata de la „X Factor” a revenit în atenţia fanilor cu videoclipul oficial al piesei „Trăieşte frumos”, care este inspirat chiar din viaţa ei. În acesta Delia (36 de ani) şi-a invitat o parte dintre prietenii şi dintre membrii familiei ei.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1