De la ce nu se poate abține Smiley: «Am și eu viciile mele»

smiley_gina_pistol.jpg

Smiley a dezvăluit care sunt plăcerile lui ascunse
Foto Instagram
Citeste tot despre: 

Smiley a dezvăluit de la ce nu se poate abține, dar și care sunt cele mai mari vicii ale sale. Artistul a oferit un interviu sincer în care a dezvăluit care sunt lucrurile care îl fac foarte fericit. Smiley are un program foarte încărcat din cauza concertelor multe pe care le onorează, însă reușește să găsească îndeajuns de mult timp pentru a se răsfăța.

Smiley are câteva plăceri gastronomice pe care le-a împărtășit cu toată lumea. Artistul a mărturisit că nu se poate opri din a mânca dulciuri.

Smiley are câteva plăceri nevinovate

Smiley a mărturisit că cea mai mare slăbiciune a lui sunt dulciurile de la care se abține foarte rar.

„E destul de sănătos, să știi. Nu dorm mult, nu fac excese de nicio culoare, fac câte puțin din toate: beau un spritz, mănânc ce-mi place. Fac și sport, mi-aș dori să fac mai mult, dar nu-mi permite timpul. Fac muzică, fac ce-mi place, cu oamenii care-mi plac”, a mărturisit pentru viva.ro, Smiley.

El a continuat declarația, mărturisind care este cea mai mare slăbiciune a lui. 'Cu dulciurile e problema…(râde) Îmi plac dulciurile foarte mult. Ce să fac… Am și eu viciile mele (râde) La mine asta e singura problemă, dulciurile!'

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1