De frica divorţului, soţul tinerel al Oanei Roman a pus osul la treabă!

2-3-bd-foto-facebook-4.jpg

Oana Roman şi Marius Elisei au împreună o fetiţă de trei ani, Izabela
fotografii: Blitz / facebook

Oana Roman (41 de ani) şi Marius Elisei (31 de ani) au făcut, în sfârşit, pace. Dacă la începutul căsniciei se chinuiau să se angajeze, ba chiar au fost la un pas de despărţire, din cauza problemelor financiare, iată că, de trei luni, ambii aduc bani în casă.

În timp ce Oana se ocupă de promovarea unor localuri din Bucureşti şi are o emisiune online pentru o revistă, Marius a prins un post de şofer, la o florărie. El şi-a luat munca în serios, dovadă stând şi pozele noastre. 

Marius Elisei s-a chinuit ani trei ani să-şi găsească un loc de muncă, fiind presat la greu şi de soţia sa, Oana Roman, cu atât mai mult cu cât venise pe lume şi primul moştenitor, Izabela, acum în vârstă de trei ani. El şi-a încercat norocul, în 2014, şi în Anglia, la munca de jos, pe şantierul unui văr, însă după câteva luni a revenit în ţară, nemulţumit de condiţii. 

După îndelungi chinuri şi zeci de CV-uri trimise firmelor, iată că, la sfârşitul lunii noiembrie, soarta i-a surâs, fiind acceptat, ca şofer, la o florărie de lux. Şi chiar se ţine de treabă, fiind punctual atât  la program, cât şi în ceea ce priveşte livrarea buchetelor, la diverse magazine de profil, îndeosebi din mall-uri: ”Marius este foarte încântat, foarte fericit şi îi place foarte tare că lucrează cu oameni tineri, de vârsta lui! Se simte în largul lui acolo şi, de aceea, pot să spun, cu mâna pe inimă, că este mulţumit, este chiar încântat. Pe de altă parte, soţul meu este fericit că lucrează cu flori, fiindcă, Doamne, ce poate fi mai frumos decât atât?”, a declarat Oana Roman, la Kanal D.

Fotoreporterii Click! l-au surprins, zilele trecute, pe Marius Elisei, în trafic, la volanul maşinii firmei pentru care lucrează, dar şi la un mall, unde a livrat buchete. Era vizibil obosit şi îmbrăcat modest, semn că ştie să facă diferenţa dintre lumea mondenă, unde străluceşte alături de soţia lui, şi serviciu, unde nu vrea să-şi eclipsese colegii cu haine de fiţe. Odată cu acest loc de muncă, Marius a devenit, potrivit spuselor soţiei, cu mult mai romantic: ”A venit Marius acasă şi mi-a adus cel mai frumos cadou posibil. O floare criogenată care rezistă 25 de ani. O inimioară pentru iubirea noastră, care va fi lângă 25 de ani de acum încolo”, a scris Oana, pe Facebook, în dreptul fotografiei cu superba floare. Ea este tare mulţumită că, în sfârşit, soarele a ieşit şi pe strada lor, după o perioadă în care s-au confruntat nu numai cu lipsa banilor, ci şi cu probleme de sănătate, Marius suferind o operaţie la picior, iar Oana, la nivelul abdomenului.  

Ajutor de nădejde pentru soacră

Mama Oanei, Mioara Roman (77 de ani), s-a trezit, pe 16 septembrie, cu trei bărbați la ușă, sub pretextul că vor să repare burlanul, numai că ei veniseră cu alte gânduri: ”Hoții mi-au furat un parfum franţuzesc de 100 de euro, adidașii şi pensia de 1.200 de lei. Indivizii au căutat bijuterii şi tablouri de valoare, dar n-au găsit nimic. Mi-am păstrat sângele rece, nu am arătat că aș fi speriată. Când i-am văzut am dat dovadă de indiferență”, a declarat Mioara Roman, pentru Click! Hoții au fost prinși, dar Mioara și-a recuperat doar o parte din bunuri. Marius Elisei, ginerele ei, a păzit-o câteva zile, ba chiar a însoțit-o și la Poliție. 

Marius Elisei și-a găsit mașina vandalizată

La doar câteva luni de la incidentul din casa Mioarei, iată că un alt necaz avea să se abată asupra familiei Roman. În urmă cu două zile, Marius Elisei, ginerele femeii, s-a trezit cu mașina spartă. A făcut reclamație la Poliție, după care a postat pe contul de Facebook fotografia cu mașina, care avea geamul din spate spart, dar și mesajul: “Am început anul bine... aștept rezultatul”, a scris el. Acesta este convins că cineva le vrea răul, cu atât mai mult cu cât nu se află la primul incident. Marius nu a precizat dacă avea ceva valoros în mașină, însă, cum geamul este făcut țăndări, el va mai avea de așteptat până când o va putea conduce din nou. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1