De ce s-a încheiat relația Ramonei Gabor cu iubitul milionar? Interviu EXCLUSIV

tinuta-ramona-gabor.jpg

Ramona Gabor e de 7 ani în Dubai
foto: Sorin Stana

La un an de la întâlnirea cu OK! în Malibu, vedeta a renunţat la ideea de a se muta în America şi a pus punct unei relaţii de doi ani.

Ne întâlnim la fix un an de când te-am vizitat în America, acasă la sora ta, Monica. Ce s-a întâmplat cu tine în acest an? Ştiu că îţi doreai să te stabileşti acolo.

Ramona: Da, planul meu iniţial era să fac o schimbare în viaţa mea şi să am parte de un nou început în Los Angeles, pentru că am fa­milie acolo, o am pe Monica. Şi am crezut că era timpul pentru o schimbare, dar am întâm­pinat câteva obstacole şi mi-am dat seama că sistemul e atât de diferit şi că trebuia să o iau efectiv de la zero. Iar eu am construit atât de mult aici, în Dubai, relaţii, conexiuni, prietenii, afaceri şi am realizat că nu are rost să încep ca un nou-născut într-o ţară în care legile sunt diferite, când deja am o viaţă minunată aici. Aşa că m-am întors în Dubai.

Cât de des vorbeşti cu Monica, cu fiica ei, Irina?

Zilnic aproape. Cu surorile mele în fiecare zi, avem un grup, suntem foarte apropiate. Şi cu Irina vorbesc destul de des.

Şi cu tatăl tău?

Cu tata, relaţia nu este atât de apropiată cât mi-aş dori eu. Vorbim, dar nu foarte des.

Când v-aţi văzut ultima dată?

Anul trecut în aprilie, când am fost în Ro­mânia.

Cu fostul cumnat, Irinel Columbeanu, în ce relaţii ai rămas?

Foarte bune, vorbim când ne vedem, dar nu prea ne vedem atât de des.

Vezi ce a declarat despre relația ei de doi ani. Ce s-a întâmplat între ea și iubitul milionar?

Loading...