De ce s-a despărţit Andreea Mantea de tatăl copilului: «Am făcut tot»

andreea_mantea_cristian_mitrea.jpg

andreea mantea cristi mitrea
Andreea Mantea şi Cristi Mitrea au început o relaţie după "Burlăciţa", dar s-au despărţit cu scandal
captură Antena 1
Citeste tot despre: 

La 29 de ani, Andreea Mantea este o mamă singură. S-a îndrăgostit de câştigătorul de la “Burlăciţa” în 2014, dar sentimentele nu au fost reciproce. Luptătorul Cristian Mitrea (34 de ani) a părăsit-o când era însărcinată cu bebeluşul lor.

La mai mult de un an de când s-au despărţit, Andreea Mantea a vorbit din nou despre Cristi Mitrea şi condiţiile în care s-a produs ruptura.

“Am încercat să facem să meargă relaţia. Eu am lăsat foarte mult de la mine, am făcut nu tot ce am putut, ci absolut tot ce am putut! Mai mult de atât n-ai cum! Să fii o femeie însărcinată şi să suporţi anumite lucruri, n-ai cum! De duci, mâncând pământul. Nu mă interesa să le demonstrez alor mei că am încercat, ci mai mult să îmi demonstrez mie şi lui Dumnezeu”, a povestit vedeta la Antena Stars.

“Între un copil care creşte fără tată, dar creşte în linişte şi în armonie şi în lucruri frumoase, şi un copil care creşte cu tată, dar aude scadal, ceartă, pentru că cei mici aud, care dintre ei este mai fericit? Eu aşa am vrut. Au fost anumite discuţii în casă. Şi mi-am dorit, m-a zbătut, am suportat”, a continuat Andreea Mantea.

“Mai mult de atât nu pot să mai îndur. Nu pot să mă trezesc şi să plâng, nu pot să mă pun în pat şi să plâng, nu pot să am porţie de plâns, dimineaţa, la prânz şi seara. Nu vreau să mai mănânc plans”, a mai spus bruneta, care este sigură că-şi va găsi până la urmă un bărbat potrivit.

Andreea Mantea a născut un băieţel la 27 mai 2015 un băieţel, pe care l-a botezat David.

Loading...
 
 

Citește și