De ce a pozat Andreea Mantea în Playboy! Pe cine s-a răzbunat

mantea.jpg

andreea mantea playboy
Andreea Mantea a pozat în revista dedicată bărbaţilor în urmă cu zece ani
foto: arhiva personală

Andreea Mantea a fost o adolescentă rebelă, iar părinţii au avut mult de furcă cu ea. Fire independentă, iar cea mai bună dovadă este că îşi creşte băieţelul pe care îl are din relaţia cu luptătorul Cristi Mitrea, bruneta a trecut peste cuvântul celor din familie şi a făcut doar ce a vrut ea. "Războiul" cu tatăl ei a început imediat după ce a absolvit liceul şi se pregătea de înscrierea la facultate.

Andreea Mantea a vrut să se facă actriţă, însă ca să se înscrie la Facultatea de Teatru ar fi trebuit să plece din casa părinţilor săi. Tatăl vedetei a fost atât de hotărât să o convingă să renunţe la o carieră în acest domeniu încât i-a pus în vedere să se mute în alt apartament. Vedeta de la Kanal d a povestit într-un interviu acordat www.adevărul.ro cum a ajuns să-şi ia diploma la Facultatea de Relaţii Economice Interne şi Internaţionale.

"În momentul în care tata a aflat că vreau să dau la Actorie s-a supărat foarte tare. Eu n-am înţeles şi o ţineam pe a mea că eu dau. Vreo trei zile a fost lupta asta între noi şi într-un final m-a luat frumuşel şi mi-a explicat că actorii duc o viaţă frumoasă şi interesantă, dar grea, că el nu vrea să mă vadă pe mine aşa, că îşi doreşte să am o altfel de carieră, că nu e bine pentru mine, de ce să sufăr, că sunt oameni răi. Mi-a ţinut această teorie şi eu i-am explicat: «Da, dar e viaţa mea şi vreau să trec prin asta». El încerca să-mi explice că încearcă să mă protejeze. M-am dus la mine în cameră şi am trântit uşa ca o divă.

 • andreea mantea playboy
  Andreea Mantea, alături de Hugh Hefner
  foto: Playboy
 • andreea mantea playboy
  Andreea Mantea în calendarul Playboy
  foto: Playboy
 • andreea mantea playboy
  Andreea Mantea în calendarul Playboy
  foto: Playboy
 • andreea mantea playboy
  Andreea Mantea pe coperta Playboy Mexic
  foto: Playboy
 • andreea mantea playboy
  Andreea Mantea în Playboy Ucraina
  foto: Playboy
 • andreea mantea playboy
  Andreea Mantea în pictorialul care l-a impresionat pe ”tăticul Playboy”
  foto: Playboy
 • Maximize

1/6

Mai aveam două zile la dispoziţie să mă înscriu la facultate, era foarte târziu deja şi ţin minte că a doua zi de dimineaţă a venit la mine şi mi-a zis: «Am stat şi m-am gândit foarte bine şi ai dreptate. Nu am dreptul să mă amestec în deciziile tale. Dacă tu dai la teatru şi film, am să te rog să-ţi cauţi alt acoperiş deasupra capului, să nu mai vii la mine acasă.» Am plâns atât de mult în ziua aia! Şi la un moment dat mi-a zis să aleg orice facultate în afară de cea de Teatru. Şi apoi mi s-a aprins un beculeţ şi am zis: «Da? Bine!» Ştiam că cea mai mare ruşine pentru el era o facultate privată. Şi m-am dus la Româno-Americană, ţin minte şi acum că erau trei cozi. N-am făcut nici stânga, nici dreapta, am mers drept. Nici nu ştiam ce e acolo. Apoi am văzut că e Relaţii Economice Interne şi Internaţionale. Nu m-a interesat o clipă. M-am înscris şi tot în aceeaşi zi mi-au dat şi carnetul de student. M-am dus acasă şi mi-am făcut bagajul, i-am lăsat carnetul de student pe birou şi am plecat la ţară", a povestit Andreea Mantea.

Andreea Mantea şi tatăl ei au fost la cuţite

Vedeta îşi aminteşte că tatăl ei i-a cerut să schimbe facultatea, dar acest lucru a fost imposibil. "A fost supărat pe mine vreo doi ani. Ne contraziceam tot timpul, nu mă lăsa nicăieri, nu-i convenea nimic din ce făceam eu. Şi de aici răzvrătirea mea de a poza în Playboy şi multe alte lucruri. Am vrut pur şi simplu să-i atrag atenţia pentru că la un moment dat nu prea mai vorbeam deloc. 

În fine, a fost o perioadă mai grea şi au fost tot felul de răzvrătiri. Mama a ştiut că pozez. N-a fost de acord, dar vedea cât sunt de nefericită din cauza tatălui meu că nu e de acord cu absolut nimic din ceea ce fac eu şi atunci nu a mai putut să zică şi ea nu. Ca părinte încerci să îţi susţii copilul în ceea ce vrea să facă. Ştiam că e un lucru foarte rău şi mama a plâns foarte mult în perioada aia. Mă rog, a fost o răzvrătire de-a mea, dar n-o regret. Am vrut să fac un act de demonstraţie care m-a costat foarte mult în familie şi în mod public acum, pentru că va creşte copilul meu şi o să vadă pozele alea. Dar o să înţeleagă exact, crescând în familia noastră o să vadă cum se fac lucrurile la noi, tare mi-e teamă că o să se răzvrătească şi el la un moment dat în faţa mea. Mi-e teamă, dar ştiu că doar din greşeli înveţi şi mi-aş dori foarte mult ca el să greşească, pentru că doar aşa poate învăţa", a completat Andreea.

În urmă cu zece ani, Andreea Mantea își făcea intrarea în showbiz-ul autohton cu un pictorial incendiar în Playboy. Nu era solistă, căci nu avea anvergura necesară, însă imaginile cu tânăra de 19 ani în tandrețuri cu un fotomodel le-au atras atenția oamenilor potriviți, iar Andreea și-a început cariera mult dorită în televiziune.

andreea-cecilia-dec2006-9.jpg

andrea mantea cecilia miloiu 2006 pictorial
Acesta a fost primul pictorial al Andreei Mantea, când bruneta nu avea silicoane
foto: Playboy

Prima mișcare a viitoarei vedete a fost să-și pună silicoane, deși, dacă privim pozele de atunci, Andreea era foarte sexy și cu sânii mici. La vremea respectivă, Andreea lucra la Kiss Tv, iar partenera ei de nebunii în pictorialul din revista cu iepuraș era fotomodelul de talie internațională Cecilia Miloiu.Vedeta tv a fost singura playmate care a ajuns în America. A fost aleasă de cei de la Playboy America să meargă să pozez pentru calendarul Playboy Europa.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

 • andreea mantea bursucu

  Partenera lui Mădălin Ionescu în emisiunea „WOWbiz” de la Kanal D va primi pe mână o nouă emisiune despre nunţi. Cu acest prilej, am întrebat-o pe Andreea Mantea (29 de ani) dacă se gândește la căsătorie și în viața privată. Răspunsul a venit tranșant și ne-a cam luat prin surprindere.

 • Deşi a avut o perioadă de pauză, Andreea Mantea nu poate sta departe de camerele de filmat.

 • Adelina Pestriţu a anunţat marţi (5 ianuarie) faptul că a încetat colaborarea cu postul Kanal D, unde era co-prezentatoare. Conducerea Kanal D s-a mobilizat repede şi i-a găsit repede o înlocuitoare brunetei. Locul ei a fost luat de o altă vedetă. Andreea Mantea a revenit în sânul emisiunii „WOWbiz”, marţi seară (5 ianuarie) după ce a lipsit o lungă perioadă de timp.

 • andreea mantea paste

  Are o siluetă de vis la care a ajuns cu o reţetă-minute. Andreea Mantea a dat jos zece kilograme consumând apă cu lămâie şi ghimbir pe stomacul gol. Vedeta de la Kanal d a dat reţeta ei doamnelor interesate să piardă în greutate fără prea mare efort.