De ce nu vrea Carmen Brumă să se mărite cu Mircea Badea

bruma_si_badea.jpg

carmen bruma mircea badea vladut
Carmen Brumă şi Mircea Badea sunt împreună de aproape două decenii
foto: arhiva personală

Îi place constanţa şi în viaţa personală, şi în cea profesională. După aproape două decenii de iubire cu Mircea Badea, cunoscutul realizator al emisiunii “În gura presei”, de la Antena 3, Carmen a rămas tot Brumă în buletin, iar asta pentru că un act de căsătorie nu reprezintă o prioritate pentru ea. Despre mariaj, copil şi viaţa de familia a vorbit într-un interviu exclusiv pentru cel mai nou număr al revistei “Taifasuri”.

Despre pasiunea ei pentru sport, alimentaţie sănătoasă şi ambiţia de a slăbi aproape 40 de kilograme, pe vremea când era adolescentă, se ştiu deja multe lucruri. Despre familie, relaţia cu Mircea Badea şi un eventual mariaj, sunt încă multe lucruri de spus. Carmen Brumă (40 de ani) a lămurit aceste aspecte într-un amplu interviu pentru revista “Taifasuri”. „Longevitatea în cuplu nu are legătură cu nişte simple formalităţi. Sunt suficient de multe acte în viaţa mea în acest moment”, declară Carmen. Întrebată dacă a existat o cerere în căsătorie, Carmen a explicat:  “Da, Mircea a povestit public asta în repetate rânduri. Şi-am primit toate inelele pe care mi le-am dorit”.

carmen_bruma.jpg

carmen bruma cantacuzino busteni
Carmen Brumă face probe, dar spune că nu se mărită
Foto: Ghidul Miresei

Şi, deşi nu şi-au făcut planuri concrete despre o nuntă, Carmen are o idee despre cum ar arăta nunta, în cazul în care s-ar întâmpla: “Cred că ar fi o una restrânsă şi fără multe formalităţi”. Mircea Badea şi Carmen Brumă au împreună un fiu, pe Vlăduţ (4 ani) şi au decis ca băieţelul să rămână unicul lor copil.

Loading...
 
 

Citește și

  • carmen bruma mireasa

    Unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz face paşi importanţi spre altar sau cel puţin acestea sunt indiciile pe care ni le lasă! Carmen Brumă şi Mircea Badea sunt împreună de ani buni, dar tot timpul au susţinut că nu au nevoie de acte. Nici când a apărut Vlăduţ, copilul lor de aproape 4 ani, nu au simţit nevoia să-şi oficializeze relaţia. Poate şedinţa foto de la palatul Cantacuzino din Buşteni, în care fosta prezentatoare tv a îmbrăcat nu mai puţin de 10 rochii de mireasă în care a arătat absolut superb, poate i-a mai schimbat vedetei Antena 3 concepţiile vechi despre nuntă.

  • Foto

    Carmen Brumă (40 de ani) este foarte grijulie și se agită pentru orice lucru mărunt legat de copilul său, deși nu plănuise să fie o mamă stresată. Carmen a vorbit, cu multă sinceritate, despre rolul de mamă și despre provocările pe care le întâmpină zilnic, dar și despre relația pe care o are cu Mircea Badea, accentuând faptul că viața de cuplu nu este întotdeauna roz.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1