De ce nu a divorțat până acum Silvana Riciu, deși a dus o viață separată de soțul ei timp de 10 ani

Citeste tot despre: 

Pe scenă afişează un zâmbet larg şi încearcă să binedispună oamenii prin cântecele ei, dar când ajunge acasă trece prin clipe cumplite şi plânge fără încetare.

Silvana Riciu se pregătește anul acesta să își ia inima în dinți și să divorțeze după ce, de aproape 10 ani, ea și soțul ei se comportă ca doi străini.

De când cei doi s-au mutat în casa socrilor, mariajul Silvanei Riciu s-a transformat într-un coșmar.

Mărturisea în toamna lui 2014 că doarme separat de bărbatul ei de șase ani! Situația a ajuns atât de rea încât cei doi duc vieți separate însă, au rămas uniți în acte din două motive.

Sunt conștienți că un divorț ar fi lung și dureros. Silvana Riciu are doi copii, pe Luca (7 ani) și pe Andrada (9 ani) iar ambii părinți ar vrea să dobândească dreptul de custodie. Apoi, mai este și problema casei, în care cântăreața de muzică populară a investit foarte mulți bani, dar care este pe numele soacrei!

Anul acesta, însă, Silvana Riciu se gândește să facă pasul cel mare. „Despre partea sentimentală… Eiiii, nu stiu ce sa zic! Poate anul ăsta îmi aduce un divorț. Noi stăm împreună, de foarte mulți ani, pentru copii. În rest, fiecare cu viața lui. Dar asta se întampla de mulți ani, 3-4 ani, poate mai bine. Verighetă nu mai port de mulți ani, doar inele de toate felurile”, a spus solista pentru wowbiz.ro

loading...
Loading...

Citește și