De ce Mihaela Rădulescu nu se mai afișează cu Felix Baumgartner: «Nu avem nimic din viața unui cuplu normal»

mihaela-radulescu-felix-gettyimages-490158696.jpg

mihaela radulescu si felix
Mihaela Rădulescu a vorbit despre relația cu Felix
Sursă foto: Gettyimages

Mihaela Rădulescu (51) formează un cuplu alături de sportivul austriac Felix Baumgartner de șase ani, însă povestea lor de dragoste continuă să reprezinte un subiect de discuție. În ultima perioadă, Mihaela a fost rezervată în privința declarațiilor pe marginea acestui subiect și a preferat să se bucure de clipele fericite departe de ochii curioșilor. Recent ea a oferit un interviu în care a vorbit despre evoluția relației cu Felix, dar și despre impedimentele cu care s-au confruntat de-a lungul timpului.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt împreună de șase ani. I-a adus împreună pasiunea pentru sporturile extreme, iar povestea lor este presărată cu escapade pline de adrenalină. Cu toate acestea, Mihaela ezită să le mai afișeze în mediul online și preferă să se bucure în privat de momentele care îi aduc fericirea pe chip. Recent ea a vorbit deschis despre Felix, în cadrul unui interviu Viva!

mihaela_si_felix.jpg

mihaela si felix
Pandemia de coronavirus i-a separat pe Mihaela și Felix
Sursă foto: Arhivă personală

Prezentatoarea a vorbit despre dificultățile pe care le-a întâlnit încă de la începutul legăturii cu celebrul sportiv. "De șase ani, de la prima lună ne tot desparte lumea. De la începutul relației, toată presa din România a căutat ceva. Dacă făcea Felix vreo poză cu o fată, fan, gata… era noua iubită. Dacă făceam eu poză cu vreunul, gata era noul iubit. Am constatat că este mult mai bine să dau cât mai puține amănunte, pentru că orice aș da e tot ca ei. Nu văd efortul pentru care aș spune, când văd că pe noi ne desparte cineva cel puțin o dată pe lună. Oamenii preferă să speculeze nefericirea și despărțirea decât să se bucure de fericirea altcuiva", a declarat Mihaela, pentru Viva! 

Mihaela a recunoscut că pandemia de coronavirus a avut un impact serios asupra relației sale, în sensul că nu s-a mai putut întâlni la fel de des cu bărbatul despre care are numai cuvinte de laudă.

raduleasca2_0.jpg

mihaela radulescu si felix
Mihaela Rădulescu și Felix formează de șase ani un cuplu
Sursă foto: Arhivă personală

"În primul rând, pandemia asta ne-a aruncat pe fiecare în câte o țară. Am stat fără copil, fără bărbat. Este o perioadă grea pentru mine din punctul ăsta de vedere. N-am stat niciodată atât de mult timp fără cei doi oameni vitali din viața mea. Chiar nu i-am văzut la față, i-am văzut doar pe Facetime. Nu avem cum de vreo șase luni să punem vreo poză împreună nici dacă vrem, pentru că nu putem. Noi nu avem nimic din viața unui cuplu normal, din punctul ăsta de vedere. Când se întâmplă să mergem pe nu știu unde… Viața noastră e mai mult prin avioane, hoteluri sau prin locuri în care nu am fost niciodată", a povestit Mihaela. 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1