De ce a fost numit Silviu Țolu “creierul” de la Fermă. Ce spune după duelul cu Kamara

silviu-tolu-ferma.jpg

silviu tolu
Silviu Țolu a pierdut duelul cu Kamara
foto: PRO TV

Silviu Țolu, modelul internaţional care se iubeşte de aproape 4 ani cu Lili Sandu, a fost unul dintre concurenţii de temut de la „Ferma – Un nou început”. Silviu Ţolu a fost numit creierul fermierilor, cel care făcea cele mai interesante strategii. Din păcate, joi, 18 aprilie, Silviu a ieşit din concurs, iar acum vă lăsăm să citiți impresii la cald, pe care ni le-a spus într-un interviu exclusiv.

Prima experienţă a modelului internaţional Silviu Ţolu (27 de ani) cu „Ferma vedetelor” a fost în urmă cu 3 ani, în 2016, când iubita lui, Lili Sandu (39 de ani), a participat ca şi concurentă, iar el a venit în vizită, în Cipru. După 3 ani, iată că rolurile s-au schimbat, iar el a devenit concurent în emisiune, fiind numit și “creierul fermierilor”. Silviu a rezistat 12 săptămâni în fermă, iar în ediția de joi seară, după confruntarea cu Kamara, a părăsit competiția de 50.000 de euro cu lacrimi în ochi, dar și cu un regret mare: nu mai poate fi lângă bunul său prieten, Cătălin Moroșanu. Este primul duel cu totul diferit și pentru cei din gradenă. Duelul lui Silviu a fost, de fapt, o luptă pentru supremația fermei. Cu ajutorul lui Cătălin Zmărandescu, bandiții au reușit o victorie mare de când au ajuns în fermă: au preluat conducerea numeric, dar au reușit să-l elimine și pe omul care a stat în spatele tuturor strategiilor vechilor fermieri.„Am pierdut doar o luptă, nu și războiul”, și-a motivat Silviu colegii.

Silviu Ţolu: Am slăbit cinci kilograme cât am stat în fermă!

Click!: Eşti cel mai nou ieşit din „Ferma”! Ai fost măgulit că ai fost numit "creierul" fermierilor?
Silviu Ţolu: Trebuie să recunosc, da. Nu am vrut să demonstrez nimic în direcția asta, dar mă bucur că ceilalți au remarcat calitățile mele intelectuale. Mai mult decât atât, poate așa reușim să trecem peste ideea preconcepută (și greșită) cum că «modelele nu gândesc».

lili-sandu-silviu-tolu.jpg

silviu tolu lili sandu
Pe Silviu Țolu și pe Lili Sandu îi despart 12 ani, dar se înțeleg de minune
foto: arhivă personală

Ce ai făcut imediat după ce ai ieşit din Ferma?
Mi-am sunat iubita și părinții și apoi am mâncat. Mult!
Cât ai slăbit?
Am slăbit cam cinci kilograme, dar eu nu prea aveam de unde să dau jos și nici nu-mi doream să slăbesc, dar am fost, știți bine, la o dietă impusă. Nu-i nimic, acum chiar pot mânca liniștit!
Cu cine vei păstra legatura?
Cu siguranță, voi păstra legătură cu oamenii cu care am format un grup în jurul ideii de onestitate, muncă și prietenie, anume Cătălin Moroșanu, Diana Belbiță, Marius Crăciun.
Pe cine n-ai vrea să mai vezi niciodată de acolo?
Nu îmi pun problema așa, deși nu am văzut încă emisiunea! Poate îmi voi schimba punctul de vedere după. Glumesc! Dar sunt, cu siguranță, persoane cu care nu-mi doresc să păstrez legătura.
Ce ti-a lipsit de acasă cel mai mult?
Cel mai mult mi-a lipsit iubita mea, Lili. Și mi-a mai lipsit muzica, să ascult muzică!
Ce urmeaza pentru tine ca si model?
Și eu sunt curios să descopăr! În meseria asta nu prea știi niciodată ce urmează, există o doză mare de incertitudine, dar pe de o parte asta e și ce o face interesantă. Până atunci, mă voi ocupa în continuare, cu pasiune, de brandul meu de genți de piele pentru bărbați, Mota.

silviu-tolu.jpg

silviu tolu
Silviu Ţolu activează în domeniul modei și are o afacere cu genți

Ai avut vreun moment de cumpănă cât ai stat acolo?
Sigur că da, au fost multe momente în care am simțit că cedez, momente în care mi-a fost foarte dor de familie și de casă, momente în care m-am întrebat ce caut eu acolo... Însă noroc că am avut cu cine să discut.. Pe Moro! Noi am fost unul pentru celalalt un punct de sprijin atunci când aveam astfel de întrebări și clipe dificile.
Ne poţi spune 3 lucruri inedite despre tine?
Uite, chiar acesta poate fi un lucru inedit: colaborez cu un bun prieten în construirea acest brand de genți de piele, făcute manual în România, Mota for Men, am un podcast unde intervievez oamenii cool pe care îi apreciez, se numește Silviu Țolu Podcast Show și... am făcut cursuri de Creative Writing (scriere creativă) pentru că îmi doream să devin scriitor (când eram mai mic, scriam versuri de hip-hop).

Silviu Țolu și-a ciobit un dinte când a mâncat porumbul găinilor

Invitat azi, 19 aprilie, la “Vorbeşte lumea”, de la Pro TV, Silviu și-a amintit momentul când a fost nevoit să mănânce din hrana găinilor. „Chiar mi-am spart un dinte din cauza porumbului”, a spus el în emisiune. Apoi a povestit despre duelul cu Kamara. „A fost un duel greu, complex, însă Kamara a avut o motivaţie mult mai puternică. M-a flatat afirmaţia lui că sunt creierul echipei, însă eu gândeam problemele pe toate părţile împreună cu Diana Belbiţă, Moroşanu şi Marius. Mi-a părut rău că i-am lăsat singuri, erau multe tensiuni acolo şi conta superioritatea numerică. Cât despre Brigitte, m-am obişnuit cu ea, cred că era sinceră, dar are tendinţa de a se victimiza”, a mai povestit Silviu.

 

Citește și:

Ferma 2019. Kamara l-a eliminat pe Silviu Țolu din competiție

Cum s-au cunoscut Lili Sandu şi Silviu Tolu, iubitul ei mai tânăr cu 12 ani

Loading...

Citește și

  • lili sandu silviu tolu relatie

    Dragostea nu are limită de vârstă, iar Lili Sandu şi Silviu Tolu s-au convins de acest lucru. Cei doi se sorb din priviri, deşi vedeta este mai mare ca el cu 12 ani. Actriţa a povestit cum s-a cunoscut cu celebrul model şi cum iniţial a stat mult analizeze dacă să intre sau nu într-o relaţie amoroasă cu el.

  • silviu tolu

    În showbiz-ul autohton e cunoscut mai mult drept iubitul lui Lili Sandu, iar asta pentru Silviu Ţolu nu este prea darnic cu informaţii din viaţa lui profesională sau privată. Acum este concurent la "Ferma 2019", de la PRO TV, iar în episodul difuzat joi, 14 februarie, a reuşit să îl elimine pe Jorge la duel. Înainte de a intra în "Ferma", Silviu Ţolu ne-a spus cteva lucruri inedite despre el.