De ce e Mirabela Dauer singură, la 72 de ani: «Pe toți iubiții mei i-am cocolit, i-am alintat, i-am sufocat»

mirabela-dauer.jpg

Mirabela Dauer împlinește 73 de ani pe 9 iulie
foto: Click!

Solista Mirabela Dauer a fost iubită și a iubit cu patimă, dar a trecut și prin mari necazuri cu unul dintre partenerii ei de viață, care a agresat-o fizic și a amenințat-o cu moartea. Acum, la cei 72 de ani ai săi, celebra artistă recunoaște că are partea ei de vină, în eșecurile amoroase.

Mirabela Dauer (72 ani) a strălucit pe scenă, ca o divă, în anii tinereții, însă nici vocea de aur și nici chipul de păpușă nu au ajutat-o în dragoste. Interpreta a fost căsătorită de două ori, iar ultima experiență s-a dovedit a fi un adevărat coșmar, care a marcat-o pe viață. La doar 18 ani, pentru a se bucura de libertate şi de petreceri nocturne, fără să mai fie certată de tatăl ei, Mirabela s-a măritat cu Willy Dauer, căsnicie care s-a încheiat însă după doar cinci ani. Dar, cel de-al doilea mariaj avea să fie, după cum mărturisea, drama vieţii ei.

Mirabela Dauer: "Am luat bătaie chiar şi cu fierul de călcat"

La începutul anilor '70, Mira s-a îndrăgostit de regizorul de televiziune Traian Popovici, rodul iubirii fiind fiul lor, Alexandru. Au divorțat ”cu cântec” după 8 ani de căsătorie. A urmat un proces dureros de custodie, în urma căruia copilul i-a fost încredinţat tatălui. Judecătorii au considerat că artista stătea prea mult plecată în turnee și nu ar fi avut timp și de băiat. Mirabela Dauer și-a luat inima în dinți și a povestit despre iadul trăit cu Traian Popovici: ”Am intentat divorţ din cauza violenţei lui. După atâtea bătăi pe care le-am încasat de la el, am cedat. Am luat bătaie chiar şi cu fierul de călcat, după care mi-a promis că mă omoară. A fost cel mai nefericit mariaj al meu”. Totuși, ea n-a încetat să creadă în dragoste și le-a mai dat șanse și altor bărbați să o cucerească.

mirabela_sandu_s-au_despartit_0.jpg

Mirabela Dauer, interviu, trecut amoros, solista, Willy Dauer, Traian Popovici, Sandu Andriuta
Mirabela Dauer şi Sandu Andriuţă
foto: arhivă personală

S-a iubit și cu Sandu Andriuță, un ardelean cu zece ani mai tânăr, de care însă s-a despărțit în urmă cu opt ani. O vreme a fost atrasă și de un bărbat din SUA, a cărui identitate nu a vrut să o dezvăluie. Rămasă singură, acum, la 72 de ani, Mirabela a făcut o declarație dulce-amară: ”Eu sunt o fire mămoasă, cocoloașă așa. Pe toți iubiții mei pe care i-am avut i-am cocolit, i-am alintat și cred că a fost prea mult și s-au sufocat. Nu insist, dacă nu mă suni, nu deranjez. I-am sufocat prin bunătatea mea”, a declarat Mirabela Dauer recent, la emisiunea "Vorbește lumea", de la PRO TV.  

Citește și:

Mirabela Dauer: "Încă nu s-a născut bărbatul potrivit pentru mine"

Mirabela Dauer a vrut să se călugărească: "Îmi alesesem și mănăstirea". De ce s-a botezat abia la 49 de ani

Loading...

Citește și

  • O veste-şoc a întristat recent lumea mondenă. La începutul acestei săptămâni, îndrăgita Mirabela Dauer a ajuns pe masa de operaţie, pentru că medicii i-au descoperit la rinichi o piatră, dar şi o tumoră. Din păcate, asta nu e tot, iar Click! îţi prezintă adevărul despre starea de sănătate a cântăreţei noastre.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1