De ce a demisionat Emma Zeicescu de la Realitatea TV după 10 ani

emma.jpg

emma zoicescu demisie realitatea
Știrista și-a anunțat demisia pe blogul personal
Foto: Facebook

Realizatoarea emisiunii „Oameni și Fapte” a anunțat, miercuri (6 iulie), că demisionează de la postul Realitatea TV, unde a lucrat timp de zece ani. Emma Zeicescu (35 de ani) a făcut anunțul pe blogul ei.

 „Bună dimineaţa, sunt Emma Zeicescu şi îmi dau demisia.  La ora asta, ar fi trebuit să fiu în cabina de machiaj, să mă pregătesc pentru întâlnirea cu voi. Ar fi trebuit să urmeze trei ore, cu Oameni şi Fapte, în direct la Realitatea TV. Pe micul ecran. Din păcate/din fericire, eu privesc acum un ecran. Sunt bucuroasă. Sunt recunoscătoare. Că pot să vă scriu, nu vă să spun, că ne vom revedea curând”, a scris știrista pe blogul său personal.

Nu exclude o revenire în televiziune

Contactată de paginademedia.ro, Emma Zeicescu a declarat că vrea să se concentreze mai mult pe online, dar nu exclude o revenire la TV: „În perioada următoare, mă voi ocupa de business-ul meu personal, adică site-urile emmazeicescu.ro și showbizreport.ro. Pentru toamnă, iau în calcul revenirea în televiziune. Cine știe în ce grilă mă voi regăsi din septembrie. Pe lângă partea de online, mă voi concentra și pe cea de-a doua pasiune a mea - moderarea de evenimente”.

Loading...

Citește și

  • emma zeicescu

    Prezentatoarea de la Realitatea Tv, Emma Zeicescu, a anunțat miercuri, 6 iulie, pe site-ul său oficial că își dă demisia de la acest canal de televiziune.

  • mircea

    Realizatorul emisiunii "În gura presei" de la Antena 3, Mircea Badea, are un dinte împotriva prezentatorilor de la postul rival, Realitatea Tv. Omul de televiziune nu pierde nicio ocazie de a-i critica pe moderatori, iar acum a venit rândul Emmei Zeicescu.