De ce caută Laurette compania lui Ion Țiriac? Alte trei femei au făcut la fel

ion tiriac 3.jpg

ion tiriac mamaia
Ion Țiriac și Laurette s-au întreținut timp de trei ore pe plajă
foto: Mihai Ionescu

Imaginile cu Ion Țiriac și Laurette împreună la plajă, la Mamaia, i-au luat prin surprindere pe cei care nu se așteptau să-l vadă pe cel mai bogat român în compania uneia din vedetele preferate ale presei tabloide de la noi. Dacă ne uitam însă în trecutul recent al magnatului, vedem că frumoasa Laurette nu e singura apariție surprinzătoare la brațul lui Țiriac.

Mamă singură, încă în proces de refacere după o relație lungă și o despărțire dureroasă, care a lăsat urme adânci, într-un cuvânt vulnerabilă. Nu e de mirare, că Laurette (32 de ani) a lăsat impresia că se simte atât de bine weekend-ul trecut, la mare, în compania lui Ion Țiriac (77 de ani), un bărbat puternic, cu multă experiență, recunoscut pentru galanteria lui în relația cu femeile și, mai ales, pentru discreție.

laurette.jpg

laurette sora india studenta
Laurette este mama unei fetițe de cinci ani
Foto: Arhiva personală

 

Laurette Attindehou (32 de ani) s-a despărțit în urmă cu doi ani de tatăl copilului ei, Mihai Ștefan. Cei doi au fost împreună șase ani de zile, iar relația a fost presărată cu nenumărate crize de gelozie din partea omului de afaceri, certuri, despărțiri cu cântec și împăcări siropoase. În 2014 însă, Laurette și Mihai Ștefan s-au despărțit definitic, iar mulatra își crește de atunci singură fetița în vârstă de cinci ani.

Până la imaginile cu Ion Țiriac, nu s-a vehiculat numele niciunui nou iubit pentru Laurette, deși, suntem convinși, fostul fotomodel are o mulțime de admiratori. Cam la fel au stat lucrurile și cu alte trei vedete despre care s-a zvonit în trecut că au o relație mai mult decât amicală cu Ion Țiriac.

Andreea Marin: ”Orice femeie s-ar simți mândră lângă Ion Țiriac”

În 2004-2005, chiar înainte de a deveni soția lui Ștefan Bănică Jr., Andreea Marin (41 de ani) a fost văzută foarte des în compania lui Ion Țiriac. S-a vorbit și despre un inel de logodnă, iar Ilie Năstase și-a îndemnat, mai în glumă, mai în serios, vechiul prieten să ”ia în brațe mireasa” la nunta fiului prințului Sturdza, unde Țiriac a venit însoțit de Andreea Marin.

Andreea Marin, sexy 1.jpg

Andreea Marin foto sexy manechin
Andreea Marin
foto: arhiva personală

 

Cei doi s-au afișat împreună la evenimente mondene, la petreceri private, la Olimpiada de la Atena, iar când au fost ”somați” să comenteze situația, s-au eschivat elegant. Ion Țiriac a spus că e prea bătrân pentru însuratoare, în vreme ce Andreea Marin a fost atât de evazivă, încât chiar am fi putut pricepe orice.

”Nu ne-am ținut de mână. Uite, noi suntem foarte buni prieteni... Dar ar trebui să vă obișnuiți cu aparițiile noastre de acest fel, deoarece o să ne mai vedeți în asemenea ipostaze și cu alte ocazii! Nu vă pot răspunde nici la întrebarea dacă m-a cerut de nevastă! Pe de alta parte, aș sublinia că orice femeie s-ar simți mândră lângă Ion Țiriac”, a declarat la vremea respectivă fosta Zână a Surprizelor.

Cert este că Andreea nu era într-o situație prea grozavă în plan personal, divorțată de primul soț, cu o relație eșuată, cu avocatul Cosmin Corendea, cuplată de presă cu mai mulți burlaci râvniți în epocă, precum jurnalistul Robert Turcescu sau istoricul Adrian Cioroianu. Vulnerabilă așadar, în căutarea unui punct de sprijin solid, precum Ion Țiriac.

Anamaria Ferenț: ”Ion Țiriac ar putea fi bărbatul ideal pentru foarte multe femei”

Anamaria Ferenț (40 de ani) l-a cunoscut pe Ion Țiriac în 2009, când a fost invitată pentru un concert la Balc, la celebra partidă de vânătoare anuală oferită de Ion Țiriac amicilor săi. A fost începutul unei frumoase prietenii, parafate, spun gurile rele, cu o limuzină Mercedes, haine și bijuterii scumpe.

anamaria_ferentz.jpg

anamaria ferentz
Anamaria Ferentz s-a stabilit în America
foto: Arhiva Personală

 

Nici Ferenț, acum stabilită în America, nu stătea tocmai pe roze din punct de vedere emoțional când l-a cunoscut pe omul de afaceri. Divorțase cu mare scandal și acuzații de violență domestică, de fostul jucător de rugby Marcel Toader. Deși despărțirea se produsese deja de câțiva ani, în 2005, ecourile scandalului o mai urmăreau încă și nu reușise să mai lege nicio relație serioasă.

După ”episodul Balc”, Anamaria Ferenț și Ion Țiriac s-au afișat împreună la mai multe restaurante și petreceri în cluburi. Cântăreața a evitat să explice clar cum au stat lucrurile între ei. ”Cel mai bine ar fi să vă spună domnul Ţiriac dacă m-a curtat sau nu. Eu acum sunt plecată în Statele Unite… Poate dacă mai stăteam…”, a declarat artista după ce a părăsit România.

Camelia Potec, protejată de Țiriac după ce a accidentat un scuterist

În 2013, într-un moment în care Camelia Potec (34 de ani) făcea trecerea de la activitatea sportivă la cea birocratică, după o participare modestă la ultima olimpiadă din carieră, Londra 2012, fosta înotătoare și Ion Țiriac au tot fost văzuți împreună la numeroase evenimente.

Camelia Potec a urmărit mai multe meciuri de tenis din cadrul turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy și a fost fotografiată într-una din lojele turneului de tenis de la Madrid, de fiecare dată alături de omul de afaceri.

potec-tiriac.jpg

Camelia Potec și Ion Țiriac

 

Mai mult, la începutul anului 2013, când Potec a accidentat un scuterist neacordând prioritate, în preajma ei se afla tot Ion Ţiriac, care apoi i-a pus sportivei bodyguarzii la dispoziţie cât timp a dat declaraţii.

În cazul lui Potec, o sportivă foarte frumoasă, pe care ar fi curtat-o însuși Prințul Albert de Monaco, în prezent președinta Federației Române de Natație, nu au existat niciun fel de comentarii legate de relația cu Țiriac.

Ion Țiriac a fost căsătorit o singură dată, cu o fostă handbalistă a echipei Știința București. După divorț, Țiriac a avut alte două relațtii serioase, fără a ajunge însă la altar. Povestea de dragoste trăită alături de un fotomodel american i-a adus omului de afaceri primul moștenitor, pe Ion Alexandru. Țiriac mai are doi copii din relația cu fosta ziaristă Sophye Ayad.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1