De ce boală suferă Dana Rogoz și cum se manifestă

dana-rogoz-ceruta-in-casatorie.jpg

Dana Rogoz a vorbit despre problemele de sănătate pe care le are

Dana Rogoz suferă de o afecțiune a tiroidei, Hashimoto se numește, aceeași boală de care suferă și supermodelul Gigi Hadid, Hashimoto fiind, de altfel, destul de frecventă în rândul femeilor. Actrița are o viață de familie foarte frumoasă alături de fiul ei, Vlad în vârstă de 5 ani și de soțul ei Radu Dragomir, însă nimeni nu știa că Dana Rogoz suferă de o boală.

Dana Rogoz suferă de o afecțiune a tiroidei, care poate declanșa o serie de simptome dureroase. Ea și-a deschis sufeltul și a explicat cum o afectează boala, care este destul de frecventă în rândul femeilor.

„Și asta contează (nr. în privința numărului de kilograme), sunt pe tratament. Nu simt momentan așa zisele perioade de îngrășare care sunt cumva specifice bolii, deși, dimpotrivă, toată lumea crede că eu am hipertiroidism, pentru că sunt slabă, dar de fapt am hipotiroidism. În schimb, simt schimbări la textura pielii, simt că se usucă mai tare, am alte probleme asociate. Sau pot să am stări mai proaste și de obicei atunci îmi verific analizele și văd dacă e cazul să îmi măresc doza de tratament”, a declarat Dana Rogoz pentru viva.ro.

Ce spune Dana Rogoz despre operațiile estetice

Deși a susținut că nu îi judecă pe cei care apelează la aceste forme de „înfrumusețare”, deoarece este conștientă că acest lucru îi face pe respectivii oameni să se simtă mai bine în propria piele, Dana a explicat că ar aprecia dacă în societate s-ar promova și frumusețea naturală, care, până la urmă, este cea autentică și, prin urmare, ar trebui să fie un reper, în locul frumuseții prelucrate la cabinetele esteticienilor. Din perspectiva Danei, standardele de frumusețe ale societății actuale sunt greșite.

„ Am mai vorbit pe blog despre conceptul de frumusețe, în contextul socio-cultural actual. Standarde, prejudecăți, dimensiuni perfecte, forme ideale… toate acestea ne-au știrbit de prea multe ori încrederea în noi. Mai ales când eram adolescente, naive, vulnerabile. Acum cred tot mai tare că nu există femei urâte și femei frumoase, ci femei care știu sau nu să ia decizii bune, care să le evidențieze frumusețea naturală, oricât ar fi ea de diferită de normă. Frumusețea înseamnă sănătate și diversitate. În rest, sunt trenduri”, a scris Dana Rogoz pe blog.

Actrița este căsătorită cu regizorul Radu Dragomir din 2012 și au împreună au un băiețel în vârstă de cinci ani, pe nume Vlad Luca. 

Loading...

Citește și

  • Emoţii mari pentru Marian Râlea (61 de ani) şi Dana Rogoz (33 de ani), care, de-a lungul timpului, s-au intersectat pentru a treia oară, pe plan profesional! S-au împrietenit în urmă cu 18 ani, la filmările pentru ”Abracadabra”, serialul pentru copii difuzat de TVR şi de PRO TV. Acum trei ani au fost distribuiţi în piesa ”Mecanica inimii”, iar de zece zile îi vedem, în aceeaşi formulă, în ”Proof”, la Teatrul ”Unteatru”.

  • mihaela radulescu

    Cu bani, un estetician bun şi un stilist priceput, orice femeie cu complexe se poate transforma într-o divă de Hollywood. Dacă aruncăm un ochi în arhiva anilor ’90-2000, observăm că şi vedetele noastre au apelat la această reţetă: s-au “tunat”, s-au “reparat”, iar acum abia dacă se mai recunosc în oglindă.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1