De ce a ajuns Mihai Constantinescu la Urgențe, după cutremur: ”Am făcut un atac de panică”

mihai-constantinescu.jpg

mihai constantinescu zambeste dupa ce a facut un atac de panica din cauza cutremurului
Mihai Constantin a ajuns la Urgențe din cauza unui atac de panică, după cutremurul din noaptea de sâmbătă spre duminică
foto: arhivă personală

Sănătatea continuă să îi joace feste lui Mihai Constantinescu (72 de ani)! După ce, anul trecut, îndrăgitul artist a fost operat pentru a doua oară pe inimă, iată că zilele trecute vedeta a ajuns din nou pe mâna medicilor, tot din cauza problemelor cardiace. Tensiunea i-a crescut brusc, după cutremurul de magnitudinea 5,8 grade Richter, care a zgâlțâit serios România.

Contactat de reporterii Click!, Mihai Constantinescu ne-a mărturisit că s-a speriat foarte rău după cutremurul de duminică dimineață. “Este adevărat că am ajuns la spital, dar pe picioarele mele, nu cu Salvarea cum am auzit eu. Totul a fost din cauza unui atac de panică după cutremur. Mi-a crescut foarte mult tensiunea și mi-a venit rău. Aș putea să spun că mi-a luat-o inima razna”.

Mihai Constantinescu se simte bine după ce a ajuns la Urgențe din cauza unui atac de panică

Mihai Constantinescu a fost operat anul trecut, pe 12 octombrie, pe cord deschis. Atunci medicii au fost nevoiți să-i înlocuiască o valvă care îi punea  viața în pericol. Intervenţia chirurgicală a fost extrem de grea şi a durat nu mai puţin de opt ore. Dar artistul a mai trecut și în 2008 printr-o altă intervenție chirurgicală.

mihai-constantinescu_2.jpg

mihai constantinescu s-a externat dupa atacul de panica
Mihai Constantinescu și-a asigurat fanii că se simte bine după atacul de panică
foto: arhivă personală

 

Marți, Mihai Constantinescu a publicat o poză nouă pe contul său de Facebook, cu următorul mesaj: ”Oameni buni, oameni dragi, fotografia aceasta este dovada că sunt cât se poate de bine. Mulțumesc tuturor celor care se gândesc cu drag la mine! O zi așa cum vă doriți!”.

 

Citește și:

Confesiunile lui Mihai Constantinescu: «Am fost azvârlit din casă, pe străzi, precum un câine»

Prima fotografie cu Mihai Constantinescu și nevasta tinerică, în luna de miere

Loading...

Citește și

  • Mihai Constantinescu s-a întristat atunci când a văzut că au apărut informații pe internet conform cărora el ar fi decedat. Deși a avut parte de câteva probleme medicale, fiind operat, artistul și-a reluat activitatea profesională și a mărturisit că se simte foarte bine.

  • A înşelat, dar a şi fost trădat! Mihai Constantinescu a făcut dezvăluiri uluitoare despre o perioadă nu tocmai plăcută pentru el. Artistul şi-a amintit că a trecut prin momente grele atunci când femeia iubită a călcat strâmb, iar el a descoperit acest lucru. Nu a putut să meargă mai departe şi s-a întrebat mereu de ce s-a ajuns aici.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1