De ce a ajuns Israela la spital în noaptea nunţii. Ghinionul în căsnicie a început atunci

bis_4371.jpg

Israela Vodovoz, Liviu Arteni, cum a murit Israela, nunta, spital, divort, mireasa la spital, fisura de sold
Pe 5 iulie 2008, Israela şi Liviu erau cei mai fericiţi la nunta lor
foto: CLICK!

Moartea Israelei scoate la lumină detalii incredibile din viaţa ei, din timpul căsniciei cu mai tânărul Liviu Arteni, dar şi din perioada de după divorţ. Pentru lumea mondenă, afacerista a fost mereu un personaj excentric, care a reuşit să şocheze la tot pasul. 5 iulie 2008, ziua în care a s-a măritat cu Liviu, a rămas memorabilă pentru o păţanie incredibilă: mireasa şi-a petrecut noaptea nunţii la spital.

Pe 5 iulie 2008, Israela şi Liviu Arteni îşi jurau iubire veşnică la Biserica Anglicană din Bucureşti, după care au făcut o petrecere de pomină la Complexul Tâncăbeşti, din Snagov. La vremea aceea, mireasa avea 59 de ani, iar mirele, 37. Însă pe cât de reuşit a fost cheful de nuntă, pe atât de dramatic s-a încheiat. Mireasa Israela a ajuns la spital în jurul orei 1 noaptea, cu fisură de şold, din cauza unui domn care s-a prăbuşit, cu toată greutatea peste ea. “Au reuşit să mă fure, conform tradiţiei, însă abia la a cincea tentativă au reuşit. Acel bărbat, care îmi este prieten, m-a luat în braţe, dar s-a dezechilibrat şi am căzut. Am ajuns la Spitalul Elias, mi-au făcut radiografie şi mi-au recomandat repaus timp de o lună”, ne-a povetit atunci Israela, care a avut tărie să se întoarcă la propria nuntă, în scaun cu rotile.

1/10

“A fost primită ca o regină, toată lumea a aplaudat-o, a ţinut un discurs la microfon şi a făcut haz de necaz. Liviu însă era şocat, palid, suferea pentru mireasa lui. Nunta s-a încheiat la 4.30 dimineaţa”, ne-a povestit, la vremea aceea, un invitat.

Iată însă că acel eveniment nefericit a fost doar primul dintr-un lung şir, căci în căsnicia Israelei cu Liviu laptele şi mierea n-au curs mult timp. Din cauza problemelor cu alcoolul, bărbatul a devenit violent, iar episoadele de agresivitate au fost povestite, de multe ori, de regretata afaceristă. Cei doi au divorţat în 2017, la notar.

Israela a murit vineri, 9 martie, la vârsta de 68 de ani. A fost găsită fără suflare în baie, în propria locuinţă din Bucureşti. Cauza morţii ar fi o hemoragie digestivă.

loading...
Loading...

Citește și

  • Ceea ce în 2008 începuse ca o poveste desprinsă din romane s-a încheiat tragic vineri, 9 martie, ziua în care Israela Vodovoz şi-a dat ultima suflare. În urmă 10 ani, povestea ei de dragoste cu mai tânărul Liviu Arteni ţinea prima pagină a ziarelor, însă acum subiect de interes a devenit moştenirea afaceristei.

  • israela

    Moartea Israelei Vodovoz (70 de ani) a luat pe toată lumea prin surprindere. Femeia de afaceri a murit singură, în apartamentul în care a trăit multe momente fericite, înainte ca mariajul cu tinerelul Liviu Arteni să eșueze într-un scandal public.

  • Moartea Israelei a luat prin surprindere familia acesteia. Administratorul pensiunii, pe care celebra afaceristă o deţinea în Maramureş, a alertat familia, după ce septuagenara nu i-a mai răspuns la telefon. Acum, copiii Israelei, care sunt şi unicii moştenitori ai averii, fac demersurile necesare pentru repatriere şi înmormântare.