De când o înşela Andrei Zaharescu pe Andreea Berecleanu! Avocatul ştiristei face mărturisiri inedite

andreea-berecleanu-si-andrei-zaharescu.jpg

andreea berecleanu andrei zaharescu
Andreea Berecleanu a format un cuplu frumos alături de Andrei Zaharescu, timp de 15 ani
Foto: Arhiva Click!

Andreea Berecleanu (39 de ani) şi Andrei Zaharescu (54 de ani) s-au despărţit în urmă cu doi ani după un mariaj ce a durat 15 ani, însă nici acum nu au reuşit să o dea la pace. Prezentatoarea tv l-a dat în judecată pe fostul soţ fiindcă nu a mai plătit pensia alimentară de mai bine de 7 luni, iar suma a ajuns la aproape 10.000 de euro.

Miercuri seara în emisiunea ''Wowbiz'' de la Kanal D a fost invitat avocatul Andreei Berecleanu, Călin Giurgiu, care a vorbit despre divorţul acesteia de Andrei Zaharescu. Acesta nu este doar avocatul ştiristei, ci şi fostul soţ al actualei iubite a lui Andrei Zaharescu, Cosmina, cea care i-a dăruit fostului purtător de cuvânt al Guvernului un băieţel.

''Eu am fost avocatul familiei foarte mult timp. Eu Şi fosta mea soţie am fost prieteni de familie cu Andreea şi Andrei. Motivul divorţului nu îl pot spune, deoarece s-a vrut ceva amiabil şi discret'', a mărturisit avocatul Călin Giurgiu, în direct, la emisiunea ''Wowbiz''.

''El trebuie să plătească pensie alimentară o treime din salariul lui. El are 5.000 de dolari salariu de consul. Acum s-a ajuns la o sumă de aproape 10.000 de euro. I s-a pus proprire pe conturi. Am înţeles că vorbeşte cu copiii. Andreea a plecat cu copiii şi cu domnul Stan la Disneyland. A venit şi el. Andrei susţine că nu poate să vină decât o dată pe an în România. Andreea nu i-a interzis să îşi vadă copiii. Ei au stat două luni la el în vacanţă, în Africa de Sud. El avea o relaţie bună cu cei mici. Nu cunosc să fi existat episoade violente între Andrei şi Andreea. Când s-a produs ruptura, s-a produs de tot'', a mai adăugat acesta.

avocat-andreea.jpg

Avocatul a povestit cum a început relaţia dintre Zaharescu şi soţia lui
Foto: Captură Kanal D

 

De asemenea, avocatul a recunoscut că fosta lui soţie este actuala iubită a lui Andrei Zaharescu, dar a relatat şi cum a aflat de idila acesteia cu Andrei: ''Eu cu soţia mea nu mai eram împreună, eram despărţiţi, dar eram în continuare parteneri de afaceri. Eram la birou şi am văzut un mesaj pe telefon. Am tastat să văd al cui era numărul. Am fost şocat să aflu că fosta soţie s-a cuplat cu Zaharescu. Andreea nu a aflat de la mine, a aflat din altă parte. Relaţia lor a început cu mult timp înainte să apară în presă. Zaharescu o înşela pe Andreea cu soţia mea. A început cam prin 2010. El era cu Andreea atunci. Au fost o perioadă separaţi, dar s-au combinat când el era purtător de cuvânt. Nu s-a putut până atunci. Eu nu i-am spus Andreei nimic, abia apoi, după ce a aflat din altă parte, am discutat despre asta'', a mai precizat domnul avocat.

Se iubeşte de un an şi jumătate cu doctorul Constantin Stan

La scurt timp după vestea bombă a separării, Andreea şi-a refăcut viaţa alături de medicul Constantin Stan. Ştirista a recunoscut că cei doi s-a apropiat treptat, iar doctorul este o persoană caldă, cu care se potriveşte foarte bine.

„Cu siguranţă una dintre calităţile lui este felul în care comunică. Apropiat, cald, un tip de comunicare emoţională reală. Şi potrivirile...", a spus Andreea Berecleanu, citată de „Ok! Magazine”.

andreea_berecleanu_constantin_stan.jpg

andreea doctorul stan
Andreea şi medicul Constantin Stan locuiesc împreună din 2013 Foto: Arhiva Click
Foto: Arhiva Click

Ea l-a făcut tătic pe Andrei Zaharescu, la 54 de ani

Andrei Zaharescu a luat-o, din toamna trecută, de la capăt cu scutecele, după ce iubita lui, avocata Cosmina Ionescu (35 de ani), i-a dăruit un băiețel. Andrei, cu o vastă carieră în televiziune, ca prezentator de știri, lucrează din, octombrie 2013, în Africa de Sud, pe post de consul al României. El mai are trei copii, pe Catinca (20 de ani), regizoare de profesie, din relația cu actrița Oana Mereuță, iar cu Andreea Berecleanu, ultima sa nevastă, are o fată și un băiat, pe Eva ( 14 ani) și Petru (8 ani).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Andreea Berecleanu a format un cuplu frumos alături de Andrei Zaharescu, timp de 15 ani. Cei doi au decis să divorţeze însă în urmă cu doi ani.

  • andrei zaharescu noua familie africa

    La sfârşitul lui 2013, la patru luni de la divorţul de Andreea Berecleanu (39 de ani), fostul prezentator de televiziune şi-a schimbat complet viaţa. A părăsit România, e consul la Cape Town şi a cunoscut o altă femeie, care între timp i-a dăruit un copil.

  • andreea berecleanu constantin stan relatie oficializare nunta planuri copii familie

    Vestea divorţului Andreei Berecleanu de Andrei Zaharescu cădea ca un trăsnet în rânsul apropiaţilor lor în primăvara anului trecut când au făcut acest pas în mare secret. Tot atunci, ştirista începuse să se afişeze la braţul altui bărbat, la fel de cunoscut ca fostul soţ, medicul estetician Constantin Stan. După mai bine de un an de relaţie, vedeta nu spune nu unui nou mariaj, dar recunoaşte că se simte bine şi ca iubită fără acte.

  • S-au iubit timp de 15 ani şi păreau cel mai sudat cuplu, însă la un moment dat a apărut declicul, iar Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu au hotărât să meargă pe căi separate.