David Pușcaș, în cel mai îndrăzneț rol de până acum: "M-am apucat de cântat, dar mama încă nu știe"

david-puscas.jpg

David Pușcaș se lansează în muzică

După ani în care a apărut la televizor și în presă cu lucruri negative, David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel și al lui Marcel Pușcaș, pregătește o revenire spectaculoasă. Tânărul și-a descoperit muza, în persoana solistei Sarah JSun, care l-a adus pe calea cea bună și, împreună, vor lansa o melodie emoționantă. Iar acesta este doar începutul.

Click! a aflat că David Pușcăș (24 de ani) și-a găsit un înger păzitor. Este vorba de Sarah JSun (32 de ani), o solistă cu succes în străinătate, și care l-a readus pe fiul Luminiței Anghel (52 de ani) cu picioarele pe pământ. "Avem un proiect foarte frumos, lucrăm de două luni la piesa asta, este o poveste de viață, însă mai multe detalii vă vom oferi atunci când va fi cazul. Sperăm ca publicul să o placă și o să o iubească așa cum o iubim noi. Ce putem spune este că David s-a apucat de cântat și va fi o surpriză pentru mulți", ne-a spus solista.

sarah_videoclip_x_david_puscas.jpg

Sarah JSun, imagine din videoclipul cu David Pușcaș

"Este o piesă intimă, iar prima oară când mi-a spus Sarah despre ce e vorba, eu nu am vrut. Sunt curios  cum va reacționa lumea. Nu e genul meu, dar a ieșit ceva wow", ne-a spus și David. Cei doi s-au cunoscut acum un an și jumătate, printr-un prieten comun, și de atunci viața lui s-a schimbat. A apărut într-un videoclip de-al ei, a filmat pentru Bromania și "Bravo, ai Stil", de la Kanal D, și acum joacă într-un documentar pentru un alt post tv.

"Și-a câștigat banii singur, a mai lucrat, nu e așa cum îl cred mulți. Este foarte muncitor, creator de conținut, vlogger. Îi place ceea ce face. Povestea piesei a început după ce David mi-a povestit despre el și viața lui. Noi ne cunoaștem de un an și ceva, a apărut într-un videoclip de-al meu și așa ne-am împrietenit", spune ea. Iar el a completat: "când te împrietenești cu cineva, te teschizi, îi povestești despre tine. Iar Sarah este foarte creativă. De când ne-am împrietenit s-au întâmplat multe lucruri bune și se tot ivesc oportunități. Suntem creatori de conținut pe Tik Tok și avem cont de Youtube", a spus și David.

"Piesa este povestea de viață a lui David"

Tânăra ne-a mai spus că descoperă nestemate neșlefuite și le scoate la lumină. "Din păcate, din presă se auzeau numai lucruri rele despre el, era privit ca un rebel și când l-am cunoscut în realitate mi-am dat seama că este un om de nota 100. Este acolo când ai nevoie de el și nu te lasă la greu. Am zis că hai să facem niște proiecte, să muncim și sunt sigură că oamenii o să te vadă așa cum ești în realitate. De la mine a plecat ideea viitoarei piese, la care am început să lucrăm împreună cot la cot la versuri, ca piesa să devină reală. Este povestea lui David și toată lumea se regăsește în ea. Am filmat prima parte a videoclipului și urmează să-l terminăm. Mai avem nevoie de câteva cadre. Este o piesă dragă mie, mă concentrez pe acest proiect și sper să iasă ceva foarte cool", a mai spus Sarah pentru Click.

luminita-angehl-si-david.jpg

Luminița Anghel și fiul ei cel mare, David
foto: arhivă personală

David Pușcaș: "Am rugat-o pe mama să merg la canto"

"Știu că oamenilor le place să citească lucruri negative despre mine, însă am făcut și lucruri frumoase. Am talent de actor pentru că am terminat actorie la Dinu Lipatti și mă pricep foarte bine să joc și să cânt. Am făcut canto in școală, am rugat-o pe mama să merg la canto la Crina Mardare, însă n-am ajuns. Am fost surprins că pot cânta, iar Sarah m-a ajutat și sperăm ca vom avea o colaborare de lungă durată. Și da, m-am apucat de cântat, dar mama încă nu știe. Se va șoca atunci când va afla și când va auzi piesa", ne-a mai spus David.

Citește și:

Luminiţa Anghel, în scandal cu fiul adoptat! Cântăreaţa este şantajată şi terorizată de el

Luminiţa Anghel şi-a dat fiul afară din casă. «Dacă nu vrei să schimbi macazul, pleci!»

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1