“Dansez pentru tine” şi “Exatlon” i-au distrus piciorul. Anda Adam, operată din nou de urgenţă

anda_adam_la_exatlon_1.jpg

Anda Adam, accidentare, Exatlon, ruptura de menisc, Dansez pentru tine, cariera, operatie
Anda Adam a dat tot ce a putut în timpul competiţiei din Republica Dominicană, dar a revenit în cârje
foto: Kanal D

Şi-a pus în pericol cariera de solistă din cauza unor emisiuni TV. Anda Adam retrăieşte acum coşmarul din 2006, când s-a operat la menisc din cauza unei accidentări la “Dansez pentru tine”. Azi, vedeta a ajuns din nou la cuţit, cu un diagnostic dur după “Exatlon”: rupută acută de ligament.

Pe 1 februarie, Anda Adam (37 de ani) sosea pe aeroportul Otopeni, după o lună petrecută departe de familie, tocmai în Republica Dominicană, acolo unde şi-a testat limitele în show-ul “Exatlon”, de la Kanal D. A părăsit competiţia cu o accidentare serioasă la genunchi, iar soţul ei, Andrei Nicolescu, a văzut din faţa micului ecran cum partenera lui de viaţă a ajuns pe mâna medicilor. Anda Adam a alunecat atunci când a vrut să se urce pe un postament, iar rotula i-a sărit. N-a mai putut continua concursul, în care miza era premiul uriaş de 100.000 de euro, aşa că la începutul lunii a fost adusă în ţară în scaun cu rotile şi în cârje.

jpg_2.jpg

Anda Adam, accidentare, Exatlon, ruptura de menisc, Dansez pentru tine, cariera, operatie
La sosirea în ţară, Anda a fost scoasă din aeroport în scaun cu rotile
foto: arhivă personală

Ieri, 6 februarie, Anda a trecut şi pe la medic, iar verdictul n-a fost îmbucurător: “Dragi prieteni, din nefericire, trebuie să mă operez de urgenţă! Situaţia genunchiului meu este mai complicată, am o ruptură acută de ligament şi trebuie înlocuit! Mâine dimineaţă (n.r. azi, 7 februarie) intru pe mâinile domnului doctor Filipescu (n.r. Doru Filipescu) şi sper să îmi revin cât mai repede! Doamne ajută”, a anunţat Anda pe reţelele sociale. Aceasta nu este singura veste proastă. Accidentarea de acum este tot la piciorul stâng, acelaşi cu care Anda a mai avut probleme şi în 2006, după participarea la “Dansez pentru tine”, show-ul de la PRO TV.

jpg.jpg

Anda Adam, accidentare, Exatlon, ruptura de menisc, Dansez pentru tine, cariera, operatie
Anda a fost operată azi de doctorul Doru Filipescu
foto: arhivă personală

În timpul antrenamentelor, solista şi-a dizlocat rotula, a părăsit concursul şi ulterior a fost operată tot la menisc. De altfel, ea a pomenit despre acel episod nefericit şi în contextul accidentării actuale. „Eu sunt operată de menisc la piciorul stâng şi am o sensibilitate la genunchi, în mod special. Mi-a mai sărit rotula o dată”, a declarat Anda pentru Kanal D. Accidentarea de acum şi operaţia vin într-un moment total nepotrivit pentru un artist, căci perioada de vacanţă a trecut, iar acum încep să se dezmorţească evenimentele şi concertele. Se ştie că Anda este foarte solicitată, mai ales că nu se rezumă la cântat, ci face şi un super program de dans, cu coregrafii spectaculoase.

Loading...

Citește și

  • anda adam, carje, local, manele

    Pe 1 februarie, Anda Adam sosea pe aeroportul Otopeni, după o lună petrecută departe de familie, tocmai în Republica Dominicană, acolo unde şi-a testat limitele în show-ul de la Kanal D. A părăsit competiţia cu o accidentare serioasă la genunchi, dar care se pare că nu i-a tăiat cheful de viaţă: vineri seara s-a dres cu manele.

  • anda adam carje exatlon

    Aventura Andei Adam la "Exatlon" s-a încheiat. Cântăreaţa s-a întors în România accidentată la genunchi şi a fost nevoită să se deplaseze în scaun cu rotile şi cu ajutorul cârjelor. Când şi-a revăzut fiica, solista a uitat de toate durerile.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1